23

Я па я..!

преди 5 години

До Анонимен 6 Като гледам всички кучета на улицата са расови/породисти / и все изхвърлени от стопаните си.

22

pulle

преди 5 години

Идат избори-то не беше религии,показни арести,увличен и пари на даскали,чиновници,полицаи,сега и ветеринарите с частните клиники и общински заплати от кучкарници те които крадат лекарства,далавери те с марки и дарения.Още едни ще накажат. Малко беше че унищожава ха прасета,овце,няма ваксини и все няма а пък милионери и крадци има.Сега кучетата почнаха.Кога д-р Христов от Сс ще спре да работи на 3 места -в прокуратура като специалист по животните и собствен бизнес

21

Иво

преди 5 години

Само човек, който не е отглеждал куче може да иска да избива животните. НЯМА по-добро същество от кучето. Така и не разбрахте,че лошите кучета за направени такива от хората...

20

Анонимен

преди 5 години

кучетата са животни като всички други те не строят домове за да са бездомни.следват бездомните котки гълъби гларуси врабчета всичко що мърда да се изтреби.

19

Анонимен

преди 5 години

Българският *** е ербап на деца и бездомни кучета, но пред мутрите е по-нисък от тревата. ***.

18

Анонимен

преди 5 години

До зоологГлоба за ***, че те е родила...

17

зоолог

преди 5 години

Глоба 1500 лв. или 15 дни чистене в обществен приют за бездомни животни, за всеки, който си позволи да изхвърли храна на места достъпни за бездомни животни !!!Това е решението, другото е тинтири-минтири и крадене на пари.

16

Анонимен

преди 5 години

Кастрираните кучета пак ще хапят и нападат хора . Пак ще е минирано с кучешки бомбички по тротоари и паркове . Ако имаме медицина на място щяха да се заинтересуват и за заразата с кучешка тения по пясъчниците и градините . Безумци ли сме или неграмотни та си мислим , че живота на човека е по- малоценен от кучешкия ?

15

Анонимен

преди 5 години

Напишете в гугъл "о собака, чоловеческово жестокости и добротьi"

14

Анонимен

преди 5 години

И защо ги връщат пак на улицата след като са ги хванали? За да цапат, лаят, гонят, хапят и убиват ли?

13

Отговор

преди 5 години

До бай иван 17 Разликата е че ни се поднася отново.

12

бай иван

преди 5 години

Каква е разликата с досегашната стратегия ?

11

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 5 години

Ама какво ще ми ги връшат обратно? Да ги убиват просто!

10

Активист на БКП

преди 5 години

А с бездомните ХОРА кога ???

9

кучкар

преди 5 години

До зоологДа си задавал въпроса защо в цивилизованите страни няма бездомни кучета? И сега са ти виновни "кучкарите" дето се опитват да ги изхранят бездомните животни?!

8

!!!

преди 5 години

Не разбрахте ли,че човешкото в управниците е изчезнало напълно. Всичко друго е важно само не и народа да заживее по-човешки. Геноцид!!! Дано болест да ги порази всичките и ще усетят човешката любов към тях. И милионите откраднати пари да не могат да им помогнат.

7

зоолог

преди 5 години

Проблема с бездомните кучета съществува основно, защото те имат хранителна среда в населените места. Тежкокомплексирани "хора" щедро изхвърлят остатъците си от храната на улицата за "горките кученца" несъзнавайки, че така основно хранят плъхове и ***. Тези т.н. кучелюбци са една категория с извергите, които избиват животни - правят се на богове и решават животински съдби. Ако няма храна на улицата, популацията от бездомни животни естествено ще се редуцира до приемлив минимум.

6

Анонимен

преди 5 години

"В Програмата е заложено извършване на преброяване на безстопанствените кучета на територията на цялата страна по общини." - може ида ги поставите в каталог и албуми да им издадете! То бива безхаберие и харчене на пари за глупости ...

5

Анонимен

преди 5 години

Докато хората не спрат да си изхвърлят кучетата по улиците... проблема няма да бъде решен

4

Така е ..

преди 5 години

Не виждам нищо ново.Така беше и до сега и кучетата стават все повече.Връщането им на улицата е лудост.