90

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах. Той се е уплашил от ракетата или са му казали да си отива и да не ги занимава с глупости.

89

Pesho

преди 5 години

Много лъжи, много нещо! Забравили един радиолокатор и като усетили ракетата, го изключили. Това я лишило от цел и паднала в Горна баня. Иначе имах парченце от руска ракета, изстреляна от сърбите и паднала до Видин, изкопала 10 метров кратер. Подарих го на журналистките в БТА, за да съобщат, но нямаше резултат.

88

Анонимен

преди 5 години

ами то на нормалните хора които са малцинства на територията българия е яснокраварите смятат всички останали за индианци и се отнасят с тях като с индианциноли обама ви каза че краварите са нация изключителнаи колкото да лижете *** на краварите ви остава удоволствието че сте *** един изключителен за.дник

87

Анонимен

преди 5 години

промит герберосоростичен мозъкГорбачов прекрати вноса на българска селскостопанска продукция и каза на ТЖ че нефта се продава за долари, а домати може да си купи и от другаде.абе тик.во гербава и доматите се продаваха в долари

86

Анонимен

преди 5 години

Имахме някога, сега сме на лъка и стрелата , пък може да останем и без тех.Вкараха ни нов Йьойски договор тихомълкам.

85

Анонимен

преди 5 години

това бешеи краварите им беше парва цел да ни оставят без армия

84

Е.М.К.

преди 5 години

Лъже другарчето.Не му прави чест.

83

До Анонимен 93

преди 5 години

Защо се правиш на "историчар"? Четеш историята како дяволът евангелието! Хитлаа напада Югославия, след като там е извършен преврат от патриотични офицери и страната излиза от Тристранния пакт. Това и добре известен факт, откривателю. А нашата армия се покрива с трудно измиваем позор от зверствата на нашите ДА, БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ, срещу мирното население и боя, който са яли от партизаните! Ама за това мълчим! Ще мълчим, защото е срамно! Знам имената на такива, които са вдигали бебета на щиковете

82

Зозо

преди 5 години

До Анонимен84Хахахааааааа, вземи си руския пагон и марш във външния нужник. Аз съм работил само с американски, израелски и австралийски офицери!

81

гурбетчия

преди 5 години

Ми той и сега Путин си купува доматите от Турция, а българските селяни берат домати в Испания.

80

нещо не е в ред

преди 5 години

Този полковник Йордан Костадинов от кой род войски е?Бил ли е строеви офицер или само така си приказва?

79

този е промит мозък

преди 5 години

Русия няма приятели. Само интереси и амбиции. Много приказват и много пропаганда тука обаче когато трябваше се спотайваха и накрая ги изтъргуваха за кредит от 140 млрд долара с които си построиха газопровода на Газпром.Същото ще стане и с нас ако засвири тръбата. Някои си мислеха че са наши приятели и ще ни защитават срещу турците. Друг път 1985 г Горбачов прекрати вноса на българска селскостопанска продукция и каза на ТЖ че нефта се продава за долари, а домати може да си купи и от другаде.

78

Българин

преди 5 години

Всяка дума на този човек е вярна!! Жалко че нито армия нито пък какво ли да се говори за България вече няма.

77

Поклон!

преди 5 години

Днес е 13-ти март! Ден на бойна слава, ден в който всички трябва да се поклоним пред паметта на героите, с кръвта си постигнали една от най-великите победи в цялата Българска История! Нашите предци не се жалеха от студ, глад, болести, куршуми, а мъжки се биха и победиха вековния враг, завземайки най-силната му крепост - Одрин! И не се отдадоха на кланета и грабежи, даже помагаха на мирното турско население! Това е Българинът!А днес четем, колко сме нещастни, малки, жалки! Нас ни обезбългариха!

76

За Сърбия

преди 5 години

..има една българска поговорка " ако бе мирно седяло ,не би 4удо видяло " .Заслужиха си "попарата" , не ги жалете .

75

Анонимен

преди 5 години

Германците не са удряли Сърбия в гръб от наша територия. Германски войски от България влизат в Сърбия чак когато Белград капитулира и де факто кралство Югославия изчезва като държава. Освен това югославия първо подписва съюз с Хитлер, а след 3 дни се отмята.

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89Претенциите си за Западните покрайнини отправи към тези, които съчиниха и към тези, които подписаха Ньойския договор, не към сърбите (или по-точно към Кралството на сърби, хървати и словенци, както е правилното име на държавата!).И не се нассирай от радост, ката чуеш думата "Цар", защото 100% от вината е на Н.В. Царь Фердинандъ Първий Сакс-Кобург-Гота!Можеш да добавиш В.Радославов, Ал.Стамболийски и когото се сетиш още, но не и цял народ, който говори на език като нашия! Ясно?

73

Анонимен

преди 5 години

СДС Костов им даде пространство. Натовски самолети ракети не е имало . Контрабанда с гориво

72

86 до 83

преди 5 години

Той извърши това, което през април 1041 г свърши Богдан Филов, който пусна армията на фелдмаршал Лист да удари Сърбия в гръб, нарушавайки Договор! Унгарският премиер Пал Телеки също наруши такъв договор и пропусна немците през страната си, но взе пистолета си и се застреля. Къде Филов да направи нещо такова! Наложи се Народният съд да го накаже!Тогава имаше едно радио, което беше дало ефира си на народа. 9 от 10 бяхме "предатели". Няколко дни, много хиляди хора се обадихме!Народен съд за Костов!

71

Анонимен

преди 5 години

НАТО отмъсти на Сърбия за отнетите български земи - Западни покрайнини, Нишко, Пиротско, Враня, Македония. Сърбия получи възмездие за вековната си наглост на Балканите, а някои българи не го разбраха. Отатък западната ни граница не живее приятелски народ, а поробители на българи. Не ги жалете, защото те нито веднъж не ни пожалиха от Сръбско-Българската война насам. Срам ме е от тези които слушат сръбска музика!