27

Мъ да

преди 5 години

До Burzumверно са големи ... нещастници. ДАже най-големите!

26

Анонимен

преди 5 години

До voidПърво - не шепа, а кофи чер хайвер. Второ, лъжеш като на сополивото ченгененце дядо му! Ако имаш повече от две клетки в черепната кутийка, можеше да си отговориш, отде имат толкова есетра и белуга, та и да експортират. Да, там има много засранци, които вършат безобразия. Наскоро четох, че в Охотско море изхвърляли някаква риба, която можели да дават на бедните. Да, и бедни има! Но точно ти да кажеш, че нищо в Русия не те учудва вече, ми идва множко! Те ще се оправят, защото са свободни

25

void

преди 5 години

Щом завод ще произвежда надениците от тюленско месо, значи трябва да има и достатъчно "суровини" (да ме прощават тюлените) за заводско производство. Обаче с 50 000 диви тюлена там - ако заводът обработва 1000 тюлена на ден (и не - тюлените не са големи колкото крава), то този прословут завод ще работи колко - месец и половина?! Руска му работа.. От нямане, за пари ловят есетри и моруни, разпарят ги живи за шепа хайвер и ги хвърлят обратно в реката да умрат.. Нищо в Русия не ме учудва вече.

24

Дядо Соци

преди 5 години

А санкциите не действали , ? Те и катеричките стават за ядене.

23

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу Следват - Наденици от ushanki.

22

Йозеф Щал

преди 5 години

Следват - Наденици от "***"........................................

21

Йозеф Щал

преди 5 години

Следват - Наденици от ***.

20

Йозеф Щал

преди 5 години

Следват - Наденици от ***.

19

до Гошу

преди 5 години

До ГoшуДа добавиш към ника си още една дума "Умното", но да не забравиш кавичките, много са важни и категоризиращи.

18

Гoшу

преди 5 години

Ами не се учудвам. Нация, която си прави супа от брезови кори, яде мъх, пие безир и лосиони за вана ще яде каквото има. Путляра добре ги нареди. Взе Крим и сега санкциите алкохолиците на гърба си ги чувстват. Нищо чудно и мухи-говнярки да започнат да ядат

17

ПО-СКОРО

преди 5 години

До Зозоот кедрови шишарки, мъх и ***. И ще ги прокарват с бояришник или трайной адекалон

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11На мама умното! Ти знаеш ли, че това са едни от най-богатите райони на риба и най-богатият на крабове? Че Аlaskan pulock (минтай), се лови там и се продава на американците, но тези дни забраниха износа на тази риба. Че дивата кета, горбуша, нерка, кижуч, чавича и др. са много по-скъпи от норвежкия бок..., бъкан с токсини и хелминти.Тюленското е основна храна на много северни народи. Има голяма хранителна ценност.Казвам ти, да не се хилиш глупаво! Като чуете Русия, пощурявате!

15

До Анонимен 11

преди 5 години

"Хората рибарници правят...". Здрасти! Откривател! Колумб! У нас от десетки години се гледа американка, гледат розова пъстърва, едни юнаци в Кюстендилско гледат сивен (канадска пъстърва, изумително вкусна!), а сега вече - и сьомга в Самоковско! С риск да разваля апетита някому, ще кажа, че най-долната от пъстървовите се гледа в Норвегия, атлантическа сьомга, и се продава за луди пари! Гледат я в антисанитарни условия. По-страшна култивирана риба е само виетнамският пангасиус.

14

Атанасов

преди 5 години

До АнонименДълговете ще ги плаща най-обикновените и най-бедните мужици и тетки!Но дълговете ги трупат Нео Болшевиците и то не само с всякакви хайвери и тюленски меса ...Тъй че КГБ и Кремъл ще си останат кръвопийци (и в пряк и в преносен смисъл) още мн дълго време ...

13

Само питам

преди 5 години

Ще се оригвате на тюленско, а?

12

Анонимен

преди 5 години

До Атанасов 9Прав си.........то тия от глад скоро само на вегетарианство ще ги подкара!!! Да не мислиш, че с тия дългове много ще изкарат??? Оооооо, не само трева, ами и на фотосинтеза ще минат, като НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМ прибира зелените хартийки!! Може САМИ ДА СИ ГИ ЯДАТ!

11

Анонимен

преди 5 години

Учените казват че 80% от рибата в Световният Океан е изгребана,и невъзтановима.Идва време когато ще подгоним жирафите и лъвовете,а след това да се готвят и змиите.

10

Анонимен

преди 5 години

Тюлена имал крехко месо и 500кг. мас!Хората рибарници за развъждане на риба правят, тея 50 000 тюлена.ДА УТРЕПЕМ ТЮЛЕНИТЕ!

9

Burzum

преди 5 години

Обичам РУСИЯ ...няма друга такава страна ...който иска да плюй ама тия са ГОЛЕМИ!

8

Атанасов

преди 5 години

Докато Нео Болшевиките се чудят какви нови животни да започнат да ядат, то в САЩ богатите и известни (лека-полека) се насочват към вегетарианство или към веганство:https://businessinsider/powerful-people-you-didnt-know-were-vegan-2016-11https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vegans