12

Anonimen

преди 5 години

То и в частния сектор има недостиг на кадри ама заплатите не са мръднали от Тошово време стана вече хипер инфлация не се живее

11

Анонимен

преди 5 години

Вижте как действа държавата колко е хитра--таксиджиите са принудени дори да нямат работа постоянно да прекъсват работния ден с ненужни почивки вечерта ако се прибере в 17,00 до излизането на другия ден трябва да има 12 часа всяка седмица --междуседмична почивка 36 часа имаш право на работа само 8часа на ден в рамките на 12 без значение колко си дремал по стоянките---защо ДАЙ не подпукат градския транспорт там ги скъсват от работа не 12 сигурно ги товарят и повече часове ,смачкват ги в трафика !

10

ЩЕ ,ЩЕ , ЩЕ БЪДЕ

преди 5 години

ПОЛИТИКА никога не отказва, а го обещава за в бъдещето--ще им направим опщежития ,ще подобрим битовите ...ще има и др увеличения-----ясно е ,че ще има и др.увеличения на заплатите ,НО когато инфлацията вече ги е изяла...Когато ви обясняват ,че някакви политици отиват на семинар на Пампорово в Боровец и другаде -там на тези семинари ги учат на тези и др, кюлафи как да манипулират стадото и накрая хем са му дали ,хем пак да са ги изиграли и нищо да не са получили.

9

Анонимен

преди 5 години

Попитах последно колко са основните брутни заплати? Цербер престани да Триеш!

8

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ ЗАПЛАТИТЕ СА ГЛАВНОТО ЗА ШОФЬОРИТЕ В С Г Т !!! ПАРИТЕ ВИНАГИ ЩЕ СА НУЖНИ И НЕДОСТАТЪЧНИ !!! КОИ СА КУРОРТИТЕ ИМ ЗА ПОЧИВКА И НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ НА МОРЕ И НА ПЛАНИНА - С ПРЕФЕРЕНЦИИ !?!?!? МНОГО Е ТРУДНО ДА "ШОФИРАШ " В СОФИЯ -ТРЯБВА ТИ ПОЧИВКА ПОНЕ МЕСЕЦ ...- ТА КАКВО ИМАТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ГЕРОИТЕ ШОФЬОРИ НА СОФИЙСКИЯ ТРАНСПОРТ ... ---" БОНБОНИ ФАНДЪКОВКИ " !?!?!?

7

?

преди 5 години

И защо само на шофьорите?

6

?

преди 5 години

А защо само в София???

5

Ф.С.В.

преди 5 години

И кого лъжехте по масмедиите?? -че !! заплатите били 1800 лв и нямало желаещи ?? А се оказва че не са дори 1100 лв на натовареният софийски трафик - Лъжете себе си и затова ще имате чисто нови автобуси за милиони левове и липса на шофьори поради смешните заплати и постоянни извънредни часове налагани на останалите балъци да карат и докато спят!!Милиони за автобуси имаме -а няколко милиона за заплати НЯМАМЕ !!КАКЪВ ЦИНИЗЪМ ДАМИ И ГОСПОДА!

4

Стар софиянец

преди 5 години

Демократите доведоха градският транспорт в София до такова състояние, че е по-добре да го няма. Заплата 1150 лева нето, означава заплата от 1482 лева бруто. За какво да плащам с данъците си такива заплати, след като не ползвам градския транспорт на София понеже стана неизползваем?!

3

Анонимен

преди 5 години

т.е и аз въпреки че не ползвам градски транспорт допринасям за него посредством данъците си?От където излиза че от данъците на всички отиват за заплати.Сега се пита - защо тогава ми говорят за нощният транспорт като не рентабилен, след като бюджета име от общината а не от билетите?

2

Анонимен

преди 5 години

Оставете шофьорите. Искам снимки на данъчните, дето са им разбили амбразурите на круиза.

1

Чичко Тревичко

преди 5 години

Хем билети се купуват, хем парите били от данъци... последно? А от паркингите къде са милионите?