5

da..

преди 5 години

До Анонимен 7Те и тука са контролен орган, ама като глобят мама-антиваксърка с 50 лв нея не я интересува, продължава да не ваксинира, защото може да си позволи глобата.

4

Анонимен

преди 5 години

А трябва!Доколкото знам в САЩ, социалните не са само един орган който да изпуска парите, а имат и контролни функции на социални инспектори, и то - много сериозни.

3

коко

преди 5 години

До SHEFAТова няма да са "пълни изследвания", както ти искаш. А детето, дори да е съвсем здраво, може да се зарази по всяко време - и след взимане на изследванията, и след поставяне на ваксина. Отделно, че ваксината не започва да действа веднага като с магическа пръчка, има няколко седмици, за които трябва да се изгради имунитет.

2

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAче те джи-пи-тата така предписват и антибиотиците, без да му мислят. ама дали точно този действа, дали детето не е алергично......

1

коко

преди 5 години

До SHEFAА ти пък какво разбираш от под "пълни изследвания" - стотиците кръвни показатели, биохимия, микробиология..., видове образна диагностика - ехограф, рентген, скенер, ЯМР, ендоскопии... + биопсии на тъкани... , ЕКГ, ЕМГ..., и още, и още!? И ще чака три години резултати...