92

Анонимен

преди 5 години

До 102мдааа ... гумен грипенов е омекнал ...--голяма излагация ... тая съвсем ще закопае грипена...

91

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма много различни тактувания, ти кой такт споделяш

90

men ama kato men

преди 5 години

Когато изживееш целият си живот ще ми бъде интересно какво ще бъде мнението на останалите за теб, мнението на тези които никога не са те виждали или познавали, но твърдят че знаят всичко за теб.

89

Анонимен

преди 5 години

БСП -Корнелия Нинова ни учи:,, Не на страха да критикуваме.Така,че не виждам нищо лошо да критикуваме и президента!

88

Анонимен

преди 5 години

Напълно възпитаните хора били студени като лед... Нищо подобно, човек може да се държи сърдечно дори ако е напълно възпитан. Разликата се корени в т.нар. "такт" - нещо, което на българите масово им липсва.

87

men

преди 5 години

жената на нулев мъж е просто интересчийка. както казах докарайте и некой с истинска власт и либидо и включвайте камерите.

86

men

преди 5 години

кви патенца в дискотеката бе? по дискотеки не ходя, немам нужда да си помпя изкуствено егото и да се правя на грандоман пред селските бекове като теб. патенца ако исках, има си каталози, поръчвам си три за вкъщи и им набивам царевицата докато не почнат да връщат. това за патенцата. колкото до мнение и ти можеш да имаш такова, не съм ти забранил, споделяме тука нал ты. колкото до радеф, когато цял животец са те мандрахерцали некви невестулки от ДС за да манипулриаш род и държава и сега се нагогъзваш на *** турция израел амрика и агент ерика едновременно какъв мъж може да си. жената на нулев

85

Анонимен

преди 5 години

Ти беше пет пъти президент и за това можеш да научиш всички нас, опит викаш си придобилА ти къде срещна възпитани хора, че да знаеш какви са? Не ти личи да си срещал такива.

84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи беше пет пъти президент и за това можеш да научиш всички нас, опит викаш си придобил

83

Анонимен

преди 5 години

Който е напълно възпитан е студен като лед. Направо скученАко си президент, това е много по-добре, отколкото да се държиш като на полето.

82

Анонимен

преди 5 години

До menМен ти си много наясно с котилото, ама сигурно се лигавиш пред хубавите патенца в дискотеката нали. Другите обаче трябва да нямат емоция и лична преценка щом такъв гигант като тебе се изказва

81

чък радев

преди 5 години

устаети ми жината ей, хващам минофъргачката и ва прая да умиргате. у уес поин съм обучаван и у израел.

80

Радев жалък

преди 5 години

Този смотан *** освен за екскурзовод(с парите на България) на дългата Деса за друго не става...ДОБРЕ ЧЕ НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА...

79

men

преди 5 години

*** боксира президента на русия и му вика "огромная спасиба". за какво си говорим тука. не сме държава а цирк и по света ни представят нашутани шутове. тази евтина парясничка ли нема да остави червилце. червилце и лигичка му е оставила даже. на оня заплатката в евро все пак че и шеф на европейска държава. с нашия не се знае какво ще се случи. може плебса все пак да се надигне и по някоя случайност да го обеси докато куклохолдите активират мингищанците и милиционганите. на сигурно играе момичето. пуснете и тръмп и и глейте сеирчето тогаз. ПС: едно котило са всичките и за един цирк играят. кра

78

Анонимен

преди 5 години

Който е напълно възпитан е студен като лед. Направо скучен

77

Анонимен

преди 5 години

Който няма възпитание, обяснява колко е естествен.

76

Анонимен

преди 5 години

Такива сме си. Непринудени като бай ***

75

Ха-ха

преди 5 години

Тая не спря да се излага

74

Тц тц

преди 5 години

Всичките злобари на линия. Какъв ви е проблема бе ***. Двамата президенти са достатъчно близки знаят се от години така, че проблем за тях няма. А вие спрете да видите като хиени,че парите свършили и няма да ви се плати надницата!!!!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Тая новина ще преобърне посоката на световното развитие , света не е същия!