11

Анонимен

преди 5 години

"Ама защо сега?"Ами защото все някога и все отнякъде трябва да се изрине традиционното комунистическо гюбре. За 64 години комуноидна диктатура някой да е чул или видял "комунист" да си е подал оставката? На "герберастите"(позитанска тролска библия) не им пука дали ще уволнят министър, дУпетат, кмет или прочие феодал, да сте видели "уволнен" комунист? Крал-не крал, или пазарувал гласове - ами наш си е, ами всичките наши са такива - как да ги увОлниш?Бе-ка-***, Бе-ка-***! Гроп - у-стаф-ка!

10

Анонимен

преди 5 години

Съда ако си гледа работата ще се наложи нов затвор за кметове да направят иначе няма къде да си изтърпяват наказанията. То май не ояден самозабравил се кмет почти няма.

9

Анонимен

преди 5 години

Опитвам се да разбера кметицата на Младост как е "ударена" предизборно, или следизборно?Непорочния лондонски предприемач Ваклин , дали знае?

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСлучая " Иванчева и Петрова" в не толкова груб вариант.е да, не е успял да открадне чак половин милион евра като тия двете кифли.

7

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ами, вижте какво стана с ЕДИНСТВЕНИЯ кмет на АБВ в цяла България...ами виждаме бе - крал и го прибрали. Какво не ти е ясно?Дори малките деца знаят, че камунетата крадат и с гз си!

6

Анонимен

преди 5 години

Кметовете можели да си превеждат пари по произволна сметка. Как да не отклонят милиончетата? Грехота е да се загубят в нечий джоб толкова пари.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи кметовете да се арестуват 1 година след като ги изберат и 1г. преди края на мандата им, за да няма съмнения като в статията и коментарите.

4

Червен Кольо

преди 5 години

Всички знаят, че червен Кольо(Кольо Колев) е червен , защото е комунист и пияница, а на комунистите(Медиана) и пияниците никой не вярва...

3

Анонимен

преди 5 години

Изборите и демокрацията раждат само корупция, защото след като минат, политиците не могат да бъдат уволнени и арестувани и си пълнят джоба.

2

Анонимен

преди 5 години

Няма партии няма нищо освен пари. Над 99 % от кметовете са далавераджии. Как си обяснявата , че кметове с 800 лв. заплата ще се наискат пак да ги изберат. Особенно по малките градове и села е чудо на чудесата , шуробаджанащина до край.

1

Анонимен

преди 5 години

Сега тече акция- "не достатъчно удобен кмет",точно предизборно.Не напразно народът ни е измислил и песен за такъв случай:-"Яж куме пии,тебе ти е ред.Вземем ли властта,ще те направя кмет".Та нищо ново в българското политическо пространство.Набедените едва ли ще бъдат осъдени точно по тези обвинения,но ще бъдат сменени.Случая " Иванчева и Петрова" в не толкова груб вариант.