5

Не

преди 5 години

Нямате основания да повишавате цените.Цените ви са социално непоносими, изчисленията и уредите неправилни и неотговарящи на действителните.Законите и Наредбите ви защитаващи монопола ви потресаващи.време е да премахнете такса сградна инсталация решение ЕС 2012, ВАС 2018.Никъде в света при средна заплата от 900 лв чисто, няма услуга която да 18% от средния доход в държава.Посочи ми една държава, в която една услуга по света ток, вода, парно, газ да е 18% от средната заплата. 150 парно януари

4

Анонимен

преди 5 години

Според мен високите сметки за парно може да се обяснят с повишаването на цената на хайвера от моруна. Между другото Преди време шлифовах едни детайли в къщи с флекса, без да искам го изтървах на пода включен и той им наряза всички тръби, които бяха поставили незаконно в моя апартамент.

3

Анонимен

преди 5 години

Ток, вода, парно, горива, лекарства, телефони - за увеличаването на цените им винаги лъжат, за да оправдаят грабежите си!

2

Анонимен

преди 5 години

Не само че обират по престъпен начин народа със сметките, но и със сградната инсталация също.

1

Анонимен

преди 5 години

Това се обяснява с физично явление - черна дупка в центъра на "Топлофикация", която поглъща генерираната от по-топлия февруари енергия.