49

много_плитка_лъжа

преди 5 години

Вижте цените на таксите за американските университети. Конкретно за Мериленд е ... $52,730! За ГОДИНА - с всичко включено - общежитие, храна, учебници, такса. Та откъде този терорист има 250 000 $? Нещо тая работа много плитка пропаганда ми се вижда.

48

Анонимен

преди 5 години

Ха ,американското дойче веле ! Тези режат ,натъкмяват всичките си репортажи . Либерасти са от вайс .

47

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Amerika I zapada ...sazdava , vaorajava ,obuchava I razprostranaiava teroristi po tsial sviat ! Tova e fakt ! Amerika se izdarja ot mejdunaroden terorizam prikrit zad silni kriasatsi za demokratsia I choveshki prava I osashtestvien chrez amerikanskata voenna mashina I neinite zapadni pomoshtitsi sledvaki planovete razrabotvani ot amerikanskite taini slujbi ! Tova e nakratko !

46

Моркоф

преди 5 години

Ха ха, ако има бивш гей, има и бивш терорист.

45

Анонимен

преди 5 години

Човек не се ражда религиочен а бива по късно насила радиклизиран , без значения в Църква или в Джамия или Буда храм , всеки сам избира пътя в живота си

44

Анонимен

преди 5 години

Когато първия човек се е родил дали е имало религиозни хора или човека знаел само едно какво да намери да яде и къде да се скрие ако завали дъжд...............хаха смешници продължавайта с манипулативните ви коментари за такива и онакива ........айде корабче минава ли

43

точка

преди 5 години

Най-правилно е отношението към мюсюлманите в Китай.

42

казаХ

преди 5 години

Мюсюлманите постигнаха едно единствено нещо-да ги мрази целия останал свят.

41

казаХ

преди 5 години

Мюсюлманите постигнаха едно единствено нещо-да ги мрази целия останал свят.

40

Анонимен

преди 5 години

Християнството е наложена насила по нашите Земи отогава 866 г. от Византия , родени християни у нас няма , същото важи и за другите Религии , тоест религиозно вярващите са просто набедение ще нещо което не съществува в случая за тях съществуваДа се забранят всички Религии и всичко ще стане ясно , що за човек е Престъпника

39

Йово

преди 5 години

Няма бивш доносник, бивш крадец, Бивш убиец и бивш ТЕРОРИСТ!

38

Ангел

преди 5 години

Още неговите съученици го разпознали ,че е терорист много преди въпросния заговор. А те го пускат на свобода. Винаги съм твърдял ,че заради толерастката си политика запада носи вина за това което му се случва!!!

37

Трансатлснтически

преди 5 години

Терористът-*** кога е имал възможността да учи математика и компютърни науки и кой му плаща следването, вратовръзката и скъпите очила?

36

ДртПрч

преди 5 години

Веднъж терорист, цял живот терорист

35

Додо

преди 5 години

Много жалко падение, да нормализирате и да ни давате за пример един ОСЪДЕН ислямски терорист! Ясно е, че вие само папагалствате и гледате да изкарате някоя рекламна стотинка от кликове, затова изкарвате провокативни публикации, но оригиналното писание е Сатанизъм.

34

Анонимен

преди 5 години

Пич, Христо Ботев и Васил Левски са велики, защото унищожиха Турция. Както казва Бенковски -"Моята цел е постигната вече! В сърцето на тирана, аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравее, а сега нека Русия да заповяда!" Това е величието на Ботев, Левски и Бенковски. Да, за турците, те са терористи, но те постигнаха целите си и унищожиха смрадливата Османска империя и ни донесоха освобождение от гнусния Ислям.

33

Анонимен

преди 5 години

Ислямът като философия представлява пълно отрицание на всички човешки добродетели и затова няма място в цивилизоавния свят. Да се молят на Аллаха и Мохамед - педофилчето, но в техните си страни. Тук е Европа и религията е християнство. На който не му отърва, да си взима багажа и кой откъде е. На никого няма да липсвате ислямисти. Нямам нищо против вас, не го приемайте лично, но само да сте по-далече от мен и да не сте в моята християнска страна.

32

Анонимен

преди 5 години

Бивш терорист и ислямист няма. Ако зависеше от мене, му тегля куршумчето с чиста съвест, че очиствам света от един убиец и терорист. За тероризъм наказанието е само едно - смърт. Утре - вдругиден тоя може пак да се радикализира. Вълкът козината си мени, но нравът - не.

31

Левски Вековен

преди 5 години

България и Сърбия са велики страни.Които нямат еквивалент на тоя свят.Страни малки като една човешка длан, но винаги воювали срещу Азия и чуждата вяра (за нас).Тоя Тарант не случайно е бил тук и е учил нашата съдба.Всеки с малко акъл знае, че точно ние и сърбите сме защитниците на Европа.Който разбрал, разбрал, другите да гледат новините със следващия Тарант.

30

Исус Христос

преди 5 години

Не се наситиха на кръв тези юдейо-християнски кръволоци! Мюсулманите има още много да драпат, за да могат да достигнат поне до една стотна от диващината им! Аз на какво ги учих, те какво правят диваците!!