42

Анонимен

преди 5 години

До ПламенА ти как смяташ да се намесиш? Молитви ли ще четеш? Корана ли ще цитираш? Цигaнckи колелета ли ще правиш или ще рецитираш Въпцаров? Просто ми е интересно!

41

Мен

преди 5 години

До 33Не виждам общото с джендърската идеология. Тези деца прекарават повече време извън училище. А предвид тяхната възраст, на колко години и от кое поколение са родителите им, чиято основна роля е да им дадът възпитанието? Ролята на училището е знание, а не възпитание в крайна сметка. Да кажем, че и аз съм роден през демокрацията- без родители, инженер и се оправям сам- и аз ли съм с джендърска идеология?

40

Анонимен

преди 5 години

А как се разтървават освирепели хора ?Като им клекнеш на колене и почнеш да им се молиш "Моля ви спрете да се биете" ?Големи сме либераси вече ...

39

Нестор

преди 5 години

Дива балканска ***, бг няма да се оправи никога ако ще да стане германска провинция. 5 милиона население, а всяка сутрин новините започват все едно сме в Сирия!

38

Ром"с

преди 5 години

Хм,не са ромски деца ,нали ? Еми какво искате от ромите,като стават таквиз неща в нормалните училища.От 1989 г България тотално се первърнала в колния на американските медии ,а оттам се излъчва просташки дембилски шоута с герои с просташко и войствено поведение.... и филми в който един "герой" премета по 10-20 човека за закуска само ....а пък да не говорим по студията какви фалшиви професори(в България за последните години е 1 -во място по-производство на професори) какви глупости говорят!

37

Един от Северозапада

преди 5 години

"Кой не скача е червен!Демокрация!!! Наскачахте ли се?"Шегата настрана. Децата на демокрацията, а така скоро ще е повсеместно.Няма лошо. Лошото идва после, когато тия деца, на симката, започнат да възпитават децата си.Тази държава е обречена.Това, което 1300години не успяха да направят византийци и турци, успешно го направи за 30 години демокрацията. Лакомията и анархията доведоха държавата до гибел.

36

Nightborn

преди 5 години

Ако две кучета се сдавят, единственото, което може да ги раздели е здрава тояга. А сега криворазбраните толерасти ще стъжнят живота на възпитателя.

35

Пламен

преди 5 години

До Няма угодияПич, нормална намеса ли ти се вижда дрт прч да налага с юмруци в главата момиче?

34

Няма угодия

преди 5 години

Вчера на такъв същия бой, всички питаха защо никой не се намесва? А днес понеже НЯКОЙ се намеси ще му стъжнят живота. И ще го накажат и ще го уволнят и до затвора може да стигне.

33

Анонимен

преди 5 години

Влизат неграмотни и невъзпитани и излизат такива с подарени от държавата дипломи, и всичко им е безплатно. Това ли наричат интегриране? Явно да и точно там е грешката на всички управляващи!

32

Пипи

преди 5 години

Да бе сега учителя е виновен.Тая дето се бие лъже и тя и майка и.Първо била агресивна и със специалнно обучение,пък после откакто учителя е налагал станала такава.Момичето дето е бито не е жертва на побой от съученичката си,а само тази дето е удряна от учителя е жертва.Другото дете не го ли боли главата ...

31

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаА чия е работата, да се оправи държавата, ако не на мутропитека, който все се бие в гърдите и вика "аз, аз"?Нали той дава пример, как се нарушава закона, как се назначават верни, но некадърни хора, и как ако си мутра с връзки може да правиш каквото искаш и все ще ти се разминава?А? А какви само му бяха предизборните обещания....

30

Анонимен

преди 5 години

Видя се вече окончателно кои в България имат само права и никакви задължения. При всички случаи задълженията и загубите са за малкото останали българи, които са лишени от права в собствената си държава.

29

Анонимен

преди 5 години

До МенМоже и да няма момчета. То и понятието"мимичета" е спорно. Нали на това учи ИК (джендерската конвенция). Може още да не са се определили как =е пикаят - така беше казала "приемничката" на баба Меркел.А иначе в училищата има два вида "ученици" - биещи се и снимащи!

28

Мда

преди 5 години

Ясно че ще пострада въпросния учител/възпитател,ама и в училище не са твърде подготвени за таквиз неща,дето хич не са рядкост!Де им са спрейовете?То и с един пожарогасител да ги окъпеш-пак става.Впрочем,такива дето не пускат се отказват като питбулите-с душене....Проблемът е,че може да се подмине моментът на пускане.

27

Анонимен

преди 5 години

Чалгаджийски ценности,това е новото в бг-училищата.

26

Анонимен

преди 5 години

Едно време за такива имаше ТВУ, ама пуста демокрация, където учат децата, че имат само права и никакви задължения...

25

Татул

преди 5 години

Само да закачите, Даскала. МАМ, КА ви и криво разбрани демократи. Заради Вас СМЕ сме на тоя хал. Отнехте правата и на полиция и на служители и ги дадохте на престъпници. Вас трябва да бивт.

24

тТт

преди 5 години

Днешните момчета определено се държат като безполови. Как може да снимаш с телефона, а да не разделиш момичетата? БЕз значение защо и за какво се бият!? Низка и безхарактерна постъпка на всички съученици на момичетата!!!

23

Анонимен

преди 5 години

То звучи все едно: "Две момиченца, кокиченца си се побийват нормалничко, без ама на никого да пречат. И изведнъж се появява злият вълк, педро-филл, уб-иец и започва да унищожава едното дете, защото е полудял и умира за кръв."Не оправдавам насилието. Учителят можеше да се справи и по-добре. Но все пак...