62

БГ

преди 5 години

че кой те спира е Сърбия близо хващай пътя не са в ЕС

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ако не са всичките тези огромни санкции, или ако няма санкции Северна Корея ще стане икономически тигър по голям и от Китай! Но на Запада не им изнася."Говоренето на подобни глупости е сигурен признак за дълбоко умствено разтройство типично за русофили и комунисти.

60

Анонимен

преди 5 години

Нали проведохте рефер.Не го ли зачитатае.Докога и колко години ще напускате ЕС.Смешни ставате.Ще преигравате мача още незнам колко пъти.Ако има втори референдум и пак гласовете са повече за напускане на ЕС,ще направите трети.

59

Анонимен

преди 5 години

До А беНе се прави че не разбираш каква игра играе Путин и Русия. Той е виновника за всички трусове в ЕС. Той набримчи милиони бежанци от Сирия в Европа с безогледно бомбандиране и безплатен превоз до турската граница, той подкова глупаците във Великобритания да гласуват срещу ЕС, той провежда зверска анти ЕС кампания и в България. Негови са подстрекателствата в Каталуния и жълтите жилетки във Франция. Атентатите в Европа се курират директно от Лубянка т.е. от Путин.

58

А бе

преди 5 години

До АнонименСпоред тебе излиза,че втори референдум и оставане в ЕС ще е провал за Путин.Обаче много по-вероятно е UK да напусне-тогава значи Путин триумфира?Сигурно Путин казва на евреите в Ситито,които от 200 години управляват Англия,какво да правят...А бе голяма работа бил тоя Путин!

57

Анонимен

преди 5 години

до 70Ако не са всичките тези огромни санкции, или ако няма санкции Северна Корея ще стане икономически тигър по голям и от Китай! Но на Запада не им изнася

56

Йово

преди 5 години

Британците са горди хора и няма да подпишат унизителни условия, независимо дали са с ЕС или друг. UK няма да приеме условия при които се задължава да даде на ЕС ?48 милиарда както и още близо 6 милиарда членски внос и по други програми на ЕС за цялата 2019 г. Политиците на UK не са като нашата колониална администрация да подписват всичко което им дадат от ЕС и САЩ.

55

Бг. вън от ЕС!

преди 5 години

Ами според мен не е правилно да се решава на референдума с 52 на 48 % това си е направо 50 - 50% ! Може би трябва да е поне 70 на 30% за да бъде убедителен референдума! Сега някакси изглежда съмнително, като постановка в зависимост от това как му изнася на правителството!

54

Анонимен

преди 5 години

Българите само могат да си мечтаят за стандарт на живот като Северна Корея. Северна Корея е високотехнологична страна и фактор с който и САЩ са принудени да се съобразяват докато България която няма нито икономика, нито технологии, всички я подритват с презрение и я използват като депо за евтини черноработници и слуги.

53

Анонимен

преди 5 години

не знам, но я докараха дотам, че един безработен, повлиян от омразата на брекзит, застреля депутатка и майка на 2 деца като куче на улицата. само защото на среща с избиратели казала, че предпочита европа.

52

Анонимен

преди 5 години

Ако се стигне до втори референдум това ще е огромно поражение за хибридната война на Путин срещу ЕС. Поражение след което трябва да си събере партакешите и да напусне Кремъл в посока КНДР.

51

Анонимен

преди 5 години

аз пък наистина я съжалявам тереза мей. доста от вас идея си нямат, но тя беше за оставането на британия в европа и сега е принудена да прави нещо против собствените си убеждения. хората, които предизвикаха брекзит, вече ги няма - те не са политици, и само стоят отстрани и наблюдават с удоволствие. много от тях работят за американски корпорации, които вече притискат британия да внася ГМО, хлорирани пилета и да приеме наднационални съдилища. британците не ги чакат добри времена.

50

Анонимен

преди 5 години

Сага за Форсайтови и хаоса е тотален.трябва да има санкции за блъфиране.То не е и смешно, плачевно е.

49

Ник Чепа

преди 5 години

До просветенНакрая всички ще го издухат барабар с кралицата,синко! Великобритания е обречена.

48

Аз

преди 5 години

Аз съм в Лондон, и ще ми е интересно да гледам шоуто ако решат да излизат без сделка...

47

Ник Чепа

преди 5 години

До ЛордаТочно така,брат!Чалмата Бойкова и под вода!

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Нещо ново за Скрипал и новичок няма ли? Тереза цяла нощ ще мисли как да разсее канарчетата!"Новото е че руснашките отровители най-напред тренират върху българите които ползват като морски свинчета и едва след това тровят в Европа.

45

БГ

преди 5 години

Когато са им промивали мозъците да гласуват за Брексит дали са им споменали ,че на обяд може да не си пият чая ами да берат краставици на полето в дъжда

44

Арматурчик

преди 5 години

Браво на парла-мента, парлама на място!

43

БГ

преди 5 години

Да са мислили когато са позволили на народа си да решава такива въпроси след референдум!