6

Анонимен

преди 5 години

Коментаторите 4 и 5 дават много разумни съвети.

5

Анонимен

преди 5 години

Прави са в статията, не е зле да проучите някои основни въпроси, един познат живя 5 години с една и в един хубав ден се оказа че в плановете й не влизат деца и живот в Бг. И моя човек насмалко да изпадне в депресия.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда да се пита. Трябва да се наблюдава реакцията в различни ситуации от ежедневието, а също за какво подпитва.

3

Анонимен

преди 5 години

Запознайте се със семейството му и вижте дали то пасва на вашите разбирания за сем.съжителство и дали нямат в близкото обкръжение хора с псих.проблеми!

2

СамоПоследниятСъвет

преди 5 години

си заслужава да бъде приложен.Относно децата - ти ще го попиташ, той ще ти отговори уклончиво. Чак след като се ожените ще конкретизира отговора си, който може хич да не ти хареса.Относно докосването - не забравяй, че имаш работа с ***.Ти ще проучваш какво му харесва и целта ти ще е да го направиш щастлив, но той ще си помисли, че си изключително безсрамна и разтурена. Майка му така го е научила - ако си срамежлива, значи си фригидна или лицемерна, ако си страстна, значи си к/ва. Няма угодия

1

У нас е на терсене

преди 5 години

Ако сериозно му зададеш въпрос относно неговото финансово състояние, веднага ще си помисли, че си златотърсачка. Поне в България е така.Затова има два варианта. Или го изчакваш той да реши да те информира на тази тема, или го проучваш без той да разбере. Само че при първия вариант е възможно той да реши да се изфука и да те излъже. Вторият вариант също не е много сигурен, защото не се знае дали не крие доходи, за да не плати данъци и дали не е задлъжнял на частни лица и нерегистрирани лихвари.