15

Шилето

преди 5 години

Смятам, че с пожълтелите ми пръсти, лошият ми дъх, развалени зъби и смърдящи дрехи съм много секси като пуша.

14

Анкета

преди 5 години

+ е пуша,- е не пуша.

13

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Даааам , от много години има изследователи, които са доказали с примери и резултати,че ?-парламента няма нито едно решение с цел повишаване на екологията и намаляване на вредни емисии и др.под. Още като почнеш със забраната на ел крушките ,рза сметка на пълните с живак "енерго спестявящи", промоцията за чистия дизел , и сега балтия, прехвалените слънчеви панели, които никой не е наясно как и къде ще се рециклират.....

12

Я СТИГА...

преди 5 години

идиотщини !!! Предпазват и още как !!! Ако ги няма филтрите може би за тези световни манипулатори ще е по-добре да има още и още болни от нелечими болести, защото ще намаляват населението на Света с джендърство, което включва *** във всичките й видове и форми и разбира се, починали от всевъзможни нелечими болести!!! Престанете да вървите след Световната ционистка мафия!!!

11

Някоя

преди 5 години

До Анонимен 10Хора спестете си тази цялата суетня и спрете да пушите. Нямате представа колко приятен става животът. Спирала съм 3 или 4 пъти - без драми, просто така; и после съм почвала пак като ми се прииска. Животът си е все същия със или без цигари, нищо кой знае какво не става като ги спреш (само като пиеш - мезиш повече, заради свободната ръка)

10

Анонимен

преди 5 години

Няма безопасен пушек. Безопасно е като няма пушек. Всичко друго са глупости. Който иска да си пуши, но наргиле ли е, цигари ли са, въглища ли са, газове от автомобили.... има ли пушек, има проблем! От ясно по ясно. Но който иска да се залъгва.

9

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката прилича на *** приватизаторката. И тя пуши.

8

Анонимен

преди 5 години

Хора спестете си тази цялата суетня и спрете да пушите. Нямате представа колко приятен става животът.

7

!?!

преди 5 години

"...близо 2/3 от филтрите се изхвърлят безразборно на земята..."Ааааааахахахахахахахахахахахахааахаахахааааааааа. А ние сме слабоумни и ви вярваме!

6

Анонимен

преди 5 години

МИ ДА ПОЧНАТ ДА ГИ КУПУВАТ НА СКРАП ЦИГАРЕНИТЕ ФИРМИ БЕ...

5

Защо ли ?

преди 5 години

Бях в Германия и Австрия 2 месеца . Не видях НИТО ЕДНА електронна цигара , които са супур ултра модерни сред бай *** ! Ама така е бай *** е по-умен от западняците ...

4

та-да

преди 5 години

Мале, мислех,че сте сложили снимка на жена ми... много си мязат

3

Анонимен

преди 5 години

Защо ги правят тогава? Да мрът! Никой не ги задължава да пушат.

2

qa

преди 5 години

2/3-ти от фитрите били изхвърляни директно на земята. Трябваше ли да пишете такава глупост и да обезсмисляте иначе полезната статия?

1

Анонимен

преди 5 години

Класика