10

Анонимен

преди 5 години

Сега да ви светна, ходих на един симпозиум във Флорида и до 10г масово се преминава на електроавтомобили. До 20г 100% включително и тежките превозни средства така е замислено и така ще стане. Наречете ме пророк и пак ще си говорим след 10г.БГ е толкова изостанала и ни се струва смешно но ...САЩ е един друг свят и от там като тръгне и Европа ще ги последва така че се стягайте дакарате електро.Не е нужно да ми плащате само ще ви кажа че видях Мъск и вдичките топ които са в бизнеса.

9

Любопитен

преди 5 години

До КратунАкционерите в Тесла дали са получили някакъв дивидент досега?Щото едвам тая година компанията излезе на плюс и то с малко.

8

Порноваген

преди 5 години

Немците ще се мушкат в електровагини.

7

Анонимен

преди 5 години

Германците са по принцип консервативни. Трябваше им един Елон Мъск, който с електричката си да надмине продажбите на мерцедес в САЩ, за да се усетят, че започват да изостават технологично, Сега си поставят за цел да докарат Тесла до фалит. Някои могат да водят, на други им трябва водач, за да ги мотивира.Виж сайта на Sono Motors и тогава казвай, че германците са консервативни.

6

Анонимен

преди 5 години

До 5газа и нефта вече НЕ са толкова важни ... все по-важен ще става тока и изобщо електричеството и неговото съхраняване.старите енергии вече нямат място!

5

Анонимен

преди 5 години

ха такааа.. пу- тя изгоре с нефта и газчицата!отдавна е ясно, че старите енергийни източници си заминават!затуй гъзпром бърза да обуе колкото може повече страни с дългосрочни договори за патоци, а пък нашите бас - туни - нац. предатели бързат услужливо да подпишат - сакън раССия да не е на загуба!

4

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

3

ДИВАК

преди 5 години

хайде сега и елмобили , нали щяха да преместят производството в СЪРБИЯ . И ние произвеждахме електро кари :))

2

Анонимен

преди 5 години

Мдддаааа...........и ние тия електромобили, като си ги купиме, ще си ги "зареждаме" с.....въглища!!!!!!!! От Мариците 1-2-3-4-.....защото ТОК НЯМА ДА ИМА!!! Всеки ден слушам разни "умни" телевизионерки и мастити "експерти" че ТОК НЕ НИ ТРЯБВАЛ!!!

1

Кратун

преди 5 години

Германците са по принцип консервативни. Трябваше им един Елон Мъск, който с електричката си да надмине продажбите на мерцедес в САЩ, за да се усетят, че започват да изостават технологично, Сега си поставят за цел да докарат Тесла до фалит. Някои могат да водят, на други им трябва водач, за да ги мотивира.