78

тя

преди 5 години

Паси не е българин и за грошове е готов да ни продаде !

77

тя

преди 5 години

Мръсните американци ще направят така , че ние да горим вместо те !

76

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е Москва, бе, Зелкеее!

75

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 62 ***

74

1

преди 5 години

Та така,вероято всичкоще почне с.... Израел,щото са най-агресивни,...после всички ще стрелят,накрая НАТО няма да го има , а Ген. Шойгу ,ще приеме Руския военен парад във, Вашингтон...та така..., навремето ,след фюрера руснаците опънаха всички берлинчанки,а при Наполеон влязоха в Париж и казаците си поиха конете на река Сена.......

73

Перифраза

преди 5 години

Да перифразираме русия:НАТО си запазва правото да отговори на този ход на русия и Санкт-Петербург става потенциална мишена на НАТО-вските бомбардировачи.

72

краят идва

преди 5 години

Спомняте ли си как започна Октомврийската революция?Военните разходи са най-удобни защото така се прикриват огромни дупки в бюджета.Така беше и при нас. 1989 г 12% от бюджета беше за военните.Уволниха военните 1990 по линия на деполитизацията, но получихме Луканова зима.Нахраниха ли се пенсионерите? Не. Просто всички останахме гладни. И не защото военните произвеждаха хляб. Просто държавата беше фалирала и достъпа на военните до оръжие трябваше да бъде ограничен до най-верните.

71

чарли

преди 5 години

До SS:Паси иска и ние да имаме ядрено оръжие.

70

Benhamin

преди 5 години

10 000 Evro

69

Това ни трябва!

преди 5 години

Вместо самолетите, да се купят 10 такива установки и небето ни ще бъде по добре защитено!? А и по евтино ще ни излезе, могат ни пазят по дълго време. Пък който му стиска, нека да ни напада!

68

Анонимен

преди 5 години

До SSТвоят Идол - в луксозния бункер под имението на 80 милиона евро...

67

SS

преди 5 години

Как ще изглежда един постапокалиптичен свят?Световната икономика и парите ще изчезнат.Оръжието ще стане по скъпо от златото.Водата за пиене също.Хората ще умират от елементарни болести,болен зъб грип инфекции лечими при нормални обстоятелства.Гладът ще е нещо нормално.Ще мине столетие най малко за да има наченки на държавност и някаква икономика.Кой е готов за апокалипсиса?

66

ууу

преди 5 години

До SSНяма да има кой да го види.

65

Анонимен

преди 5 години

Я, да не би мощната финландска армия да смята да настъпва към Санкт Питер?

64

SS

преди 5 години

При вздрив на 20 килотона ядрен боеприпас на 10метра от земята се образува кратер 30метра дълбок,100метра широк.На 8000хил.метра не оцелява нищо.На разтояние 200км.земята е негодна за нищо(земеделие,стройтелство)щото е радиоактивна.Веднага след вздрива ще за завали черен дъжд гъст като катран,който е силно радиоактивен и ще унищожи растителността и живот. свят.При масова ядрена война ще настъпи ядрена зима която може да трае от около 10до 30 год.Как ще изглежда един постапоиалиптичен свят?

63

Анонимен

преди 5 години

До 58 Анонименне бе . като се събудих усетих, че още съм в тебе и ти ми въртеше като перка на вентилатор

62

Анонимен

преди 5 години

Русия разполага а Бьлгария опрощава бакиите на мюфтията

61

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Путин

60

SS

преди 5 години

Кои ще останат гарантирано живи при ядрена война?Тези който са в космоса,тези който са в подводници,в самолети на над 10000метра височина или в спец.бункери.Части от Австралия,Нова Зенландия,част от Сибир,Амазонка,ще имат големи шансове да оцелеят.Някои острови в тихия и индийския океан, Антарктида също ще оцелеят.

59

Якоб Кедми

преди 5 години

Колко и как ще носи Ф16 си е негова работа Факт е че може да мъкне 6 бомби всяка от които двойно по мощна от тая в хирошима .А дали ще гори (керч симферопол маякоп масква или деревня комсомолец ) Може да им го ореди от 75 мили бомбата е с двигател и jdarm