34

ДртПрч

преди 5 години

"Младите у нас: Не спортуват, не четат... Но пък всеки ден..."Първата ми асоциация не бе точно, че пазаруват, а нещо, което младите обичат да правят и се римува с "четат". ;-) Да, точно това е, за което си мислите.

33

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Ами пазаруват младите,но какво?И аз пращам децата си за хляб,масло и плодове.И не всички деца са консуматори-има и добри ученици с добри морални ценности.Точно пък на хора едва избутали университет не вярвам

32

Анна

преди 5 години

То пък все едно възрастните четат... В семействата, в които се чете, четат и децата, при това не само на български. Същото се отнася и за спорта, и за другите активности. Не знам защо сте избрали такова негативно заглавие, при положение че в изследването се отбелязват и някои хубави тенденции. Хейтът не е модерен от известно време.

31

Загниваща БГ

преди 5 години

Повечко социални ,повечко родителски пари,баба и дядо насреща и защо й трябва на младежта да рботи,а пък да чете,за каквО,като знаее ,че само като ходи на у-ще ще получи добри оценки и няма да повтаря-щото е било забранено.От сутрин до вечер показват филми и шоута как живееят и печелят ***,простаците,дембИЛИТЕ и бацилите . Е за каво да работят ,имат къде да спят-при родителите,има какво да ядът-при родителите има и 5 лв за цигари от мама и 5 лв за кафе от тати и соц мрежите и сме супер герои

30

до 24

преди 5 години

това, че смяташ себе си за роб си е твой проблем

29

Анонимен

преди 5 години

До 22Да е! Аз бях от зубърите. Сега аз и компания правим пачка, а бойците се бият с лопатите, кашоните и прочие в опит, да не умрат от глад :)Аз съм доволен!

28

Анонимен

преди 5 години

25 така си е!

27

До 24

преди 5 години

С такова мислене, ще си останеш роб. Аз не съм.

26

Pen

преди 5 години

"Намерението за емиграция сред младежите не е толкова силно като в предишни години, но пък се задълбочава етническото отчуждение." - какво означава това "етническо отчуждение" ? Може автора иска да каже ,че българският етнос се отчуждава в чужбина а тук остават само *** ,които не искат да ходят никъде. :)))))

25

Анонимен

преди 5 години

Що бе спортуват.Тренират бокс,кикбокс и най-разнообразни известни и неизвестни техники за чупене на кости глави къртене на зъби и подобни прелести.През останалото време помпат във фитнеса,къркат,друсат слушат чалга.Ако има и БМВ и перхидролена мадама за опъване това означава че младият човек е напълно завършен и съвършен тип. Какво още може да се иска освен татуировки с питбули,звезди ножове и цитати от руски гангстерси филми? Могат да четат и спортуват

24

Анонимен

преди 5 години

Глупавия и консуматорски народ лесно се ръководи и управлява.Роби сме и такива ще си останем.

23

...

преди 5 години

Епа какво повече му требе на вожда! Младеж дето ако требе да си напише името то требе да погледне няколко пъти в личната си карта, при което ще има само 2 правописни грешки при писанетои още само да иска да пазарува! Това спорта, четенето, бачкането и още труги неща от сорта са за маймуните, не се става лесно човек! Ама инак пък самочувствието е пропорционално на незнаенето! Колкото повече не знаеш толкоз повече самочувствие имаш! Също както е при примaтите! Вгигаш гирултия и си големия маймун!

22

Не съм експерт, но..

преди 5 години

Ааа, за жените не знам, но у нашия град, всички младежи между 15 и 25 годишна възраст са или боксьори, или кик-боксьори, или ММА бойци...

21

Мияч на чинии

преди 5 години

Торбаланци - мечтата на Андрешко !Сега пазаруват, лятото на почивка в Гърция, Турция, Малдивите, екскурзии в Мол'овете на Истамбул и Дубай, а на есен ще ги видим отново под балкона на Бойко да искат да им плати бензина, парното и тока !Та да питам, да пращам ли пари или да ги занеса лятото...ама друг път !?

20

Бау

преди 5 години

До 18 Не знам на колко си, но съществуването ти ни дава надежда. Има умни и възпитани деца, просто не са много.

19

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са предоволни от такива избиратели.На тях такива им трябват.

18

Ветрувианския човек

преди 5 години

Вярно е.Аз почти нямам приятел, с който мога да проведа стойностен разговор.99% от темите са футбол, чалга, пиене,цигари, наркот. вещества и т.н.

17

АНТИ

преди 5 години

До БауНямам нужда от секс,правителството ми го слага всеки ден !!

16

Бау

преди 5 години

До 15'Младите' не значи само момичета драги ... Знам, че всичко свеждаш до секс ама живота е повече от това...

15

Стотинков

преди 5 години

Всеки ден пазарували младите.. Те все от някъде взимат пари.=========Цената вдига краката, или краката вдигат цената.Нали знаете ?!