189

Анонимен

преди 5 години

Г-жо кметице , сложете качествени макар и скъпи метални/чугунени или други /ограничители , както в белите страни , за да ви запомнят хората и да знаят и след 50 години , че вие сте ги поставили!!!

188

тъпи и крадливи

преди 5 години

остри ограничители ???? къде го има това , да ги съдят хората ,

187

Анонимен

преди 5 години

Гледам пак е изтрито, че МВР опровергава че е дало идея за тия чупачки на глави. Абе много сте гербава медия. Единствената негербава медия е телевизията на БСП.

186

Човек

преди 5 години

А защо г-жа Фандъкова не разпореди да се ускорят процедурите по отчуждаване в западните райони на София? С бавенето им се отлагат инфраструктурни проекти, като изграждането на канализация, подмяна на водопровод и оправянето на улиците и тротоарите. Хората живеят в мизерия и там цари беззаконие - незаконни къщи на роми, мръсен въздух - никога на се замерва чистотата му, тълпи с бежанци, нагли престъпници? А ти ни занимаваш с центъра, Младост и Манастирски ливади?

185

Анонимен

преди 5 години

Оставка на теб, кукло на конци. Заради твоето политическо мижитурстване на кметското место, в полза на кукловодите ти, от тях бе сготвена Иванчева. Не те ли е срам за власт да падате толкова ниско, да съсипвате живота на хората.

184

Waffen SS

преди 5 години

Когато партийни фирми извършват даден ремонт за много големи суми,никой не очаква от тях да свършат работата,а просто да получат парите.По правило сумата дадена за даден ремон е завишена поне три пъти.Да има за комисионни на възложителя,да има за съответната партийни централа,която е управляваща и най-вече да има много-о-о голяма сума за собственика на фирмата,която нама да свърши работата и който от своя страна е свързан с правилните партии и партиини функционери.Няма да гладуват,нали

183

Анонимен

преди 5 години

Гербавите далаверки край нямат. Имаше някакви трупчета - махнаха ги. Сложиха перки - и тях ще махнат. Новото нещо ще го сменят след време с друго нещо. И т.н., и т.н., разни инатливи проектанти и потриващи ръце гербави общинари ще цицат парички от нашите данъци, а ние усърдно ще блеем, и ще се заблуждаваме че нещо се случва.

182

Анонимен

преди 5 години

Докато не линчуваме гербавите престъпници все така ще продължават да се гаврят с нас!

181

Тъп

преди 5 години

По-безопасни за хора, после по-безопасни за шофьори? Нали така се делим, без значение от локацията?Имаше време, когато се разхождахме нпщем по улиците, докато от камиони-цистерни с вода ги миеха...Ухаеше така приятно, на лятна буря?

180

По предложение наКАТ

преди 5 години

Държава, в която акъл се дава от полицаи?Майко мила!

179

Анонимен

преди 5 години

llЗначи сега е ред на"по-безопасни" перки, просто за проба, а ако някои пак се спъват,ще помислим, според възможностите си, за сувсем безопасен вариант. За да е ремонтът по-впечатляващобезкраен. Като вселената между ушите ни.

178

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ докато не убият всеки няма да мирясат.

177

Щирлиц

преди 5 години

до 189Не е важно по какъв език е учителка,а нещо друго....Чаткаш ли?

176

ДИВАК

преди 5 години

До До 196-Дивак - да , разбирам възмущението Ви , тогава да сложат хоризонтална маркировка със светлоотразителна боя , както е по пътищата и още нещо , за слепите хора да се сложат релефни плочки и проблема е решен - няма да има счупени клави та било и млади или стари хора . Бъдете здрав и се пазете от щръкналите камани !

175

До 196-Дивак

преди 5 години

Колко ЧАСА според теб ще оцелеят пластмасовите жалони. Като новите спирки непрекъснато чупени?Като новите пейки? Като новите детски площадки? Като кошчетата и кофите за ***? Като надрасканите и измърляни стени на цяла София.Като вСичко ново което не оцелява и една седмица-изпочупено,надраскано,изтръгнато и осрано.Виж само в този сайт настроенията и езика на уж,,съгражданите си" Те само чакат какво ново да опустошат.Огледай се .КОЙ ВСЪЩНОСТ РАЗСИПВА СОФИЯ?Да 186 ,точно така!!!

174

До195

преди 5 години

Ти си стой във Волуяк и не обяснявай за София,особенно за центъра.

173

ДИВАК

преди 5 години

"Спаси София предложи решението за справянето с проблема " . ЕТО МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ - всички щръкнали ламани да се махнат и на тяхно място да се поставят "вратичките " ( пластмасови жалони ) както е при ски слалома в цвят червено и бяло !

172

Анонимен

преди 5 години

Тая разсипа центъра на София!!!

171

Възрастен

преди 5 години

КОГА ГРАФА Е БИЛ УДОБЕН ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ БЕ софиянци???Бяха удобни закусвалните кръчмите,сладкарвиците ,,Млекото"и книжарниците.Но ,,около трамваите" винаги си е било на косъм.Хайде стига ,,селски номера "с тия псевдоспасители и ,,софийски жители" Не правете от мухата слон.Толкова неща се направиха и все недоволни хлапаци търсят под вола теле.Много си ни е добър кмета,след Иван Иванов никой не е направил повече за града.

170

Анонимен

преди 5 години

Какви очаквания можем да имаме от една учителка по руски, родом от самоковските села...