22

КИЧ....ГРОЗОТИЯ

преди 5 години

просто не мога да догледам ! изводът ми е - и дизайнерите ни за нищо не стават ! в цялата работа виждам ПАРИ...ПАРИ....ПАРИ..... натрупани във вид на грозни облицовки на стени и 2-3 стола и лежанки..............това нещо, ако ми го подарят - защото и 3.60 лв няма да дам за него - първо ще изхвърля всичко навън, после ще остържа стените от тези "ламперии" и после дълго ще умувам с какво и как да запълня това излишно пространство. виж, фитнеса остава.

21

Анонимен

преди 5 години

нищо не е случайно, във всичко има дизайн"............и може би златни кранчета на бидетата. за някои нови арабаджиеви или баневи ?

20

Зед

преди 5 години

Къщата е доста скъпа:1. Не се намира в Бояна, а в Драгалевци, 2. За 3.6 Евро, това са коло 4 млн. долара, човек може да си вземе уникални имоти където поиска из света и като излезе на улицата няма да гледа мизерия и мръсотия.

19

Къде сме ние

преди 5 години

В Ню Йорк продадоха апартамент за 180 милиона $ ,за пример,толкова струва цял Перник или колко е зле БГ в сравнение с цивилизацията!

18

Анонимен

преди 5 години

Само диванът от одрани телета ме кара да драйфам. Егати жестокостта към животните.

17

До 18

преди 5 години

Точно така .Интериора ми е направо отвратителен .Точно такива дървени ламперии разбивах на скоро правейки ремонт на дядовата къща .Цвлата ламперия беше от череша това е 20 пъти по скъпо дърво от дъба .Тази къща е за основен ремонт .А онея стъклени стени в стил училищната столова по бай Тошово време ,ми е направо отврат

16

Ангел

преди 5 години

Много реклама лелеее.Няма как да продадат тоя кошник .Къщата въобще не е луксозна .На всичкото от горе излиза по 5150 евро на квадрат застроена площ .Всеки финансово грамотен човек ,каквито са всички хора притежаващи 3,6 млн евро никога не би купил тази къща .Аз лично не бих живял в нея дори и без да се налага да плащам наем !!!

15

Анонимен

преди 5 години

Дори ида имах тези пари не бих си купил тази къща...не ми допада ...не е моят вкус....според мен това е платена реклама..на една доста безвкусна на места кичозна къща....

14

многоГрозен интериор

преди 5 години

Зала 1 НДК? Лампериии?! Зрял соц с малко готини столчета.

13

3D принтирана рикия

преди 5 години

За малко да си я купя, но бях до пазара и купих картофи. Сега не ми достигат некви левчета да я взема.

12

Анонимен

преди 5 години

Тая къща се продава от не знам си колко години и ще се продава още не знам си колко години, въпреки рекламата, която и се прави в последно време Между другото мисля, че беше на Наско Сираков

11

Провинционалис пловд

преди 5 години

Сестра ми е била в тоЗи имот като ескорт момиче, гордея се с нея!

10

Анонимен

преди 5 години

Прилича ми на мутренски хотел.Особено с диванчето насред залата и белите кутийки на климатиците по стените.Това не е дизайн, това е евтин кич, замаскиран като скъп дизайн.

9

Тъпи

преди 5 години

Не е ли НДК-то ???

8

Анонимен

преди 5 години

ужасна, цветовете са отвратителни, материалите не си пасват един с друг, студени огледала в изобилие, а римските щори в спалнята са циганийка яка, картините са като крадени - изобщо не са за тези пространства.

7

11

преди 5 години

Някой налива пари за реклама. Наляли 1 м. Искат да изкарат 10 :D

6

Някой

преди 5 години

Ако напълно се абстрахирам от цената, тази къща може да ме хвърли в тотална депресия. Все едно си в мавзолей. Столчето било на не знам си кой дизайнер - стол като стол. А за лежанката нямам думи. Такъв кич! На нещо подобно у нас лежи кучето ми. Виж, фитнесът много ми хареса.

5

да бе

преди 5 години

некой програмист там , айти специалист може да е събрал пари да си го вземе.Аз не мога.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете ги тия работи кое колко струва...Първо то е наистина много относително...(или според ба'лъка)Второ е пълен, ама пълен кич...!!Типична чалгаджийска мутренски барок...Прилича на евтин клуб, диско, офис нещо...Като си оставяш чашата с вода на масата трака...Архитекта и тая кака може да ходи да се учи още как се украсява по принцип...Говоря без завист...Наистина...въобще не ми пука...нито ги знам кои са... :/Поздрави...Успех...;)

3

Анонимен

преди 5 години

ии.излизаш навън и клошари ровещи в ***,навсякъде мръсотия,задръстване,псуващи нетолерантни шофьори,въобще. идилия.