44

Гост+

преди 5 години

"Нещо се обърках тотално....Всичко....е за Русия.....нищо за нас" - България е на колене. Какво още искаш да знаеш за нас?

43

Анонимен

преди 5 години

Явно и неявно НАТО, САЩ и Русия се готвят за война.... Интересно е че за Китай нищо не се казва. Но ако все пак се стигне до 3та световна война няма значение кой с кого ще бъде. Всички ще изчезнат!

42

Анонимен

преди 5 години

Нещо се обърках тотално...Всичко написано е за Русия, а България все още я има и ...нищо за нас!

41

Зозо

преди 5 години

Това да не е като руския рок :))))))))))))))))))))))))))Хората слушат Пърпъл, Уайтснейк и Рийнбоу, а ушанките правят Московска рок лаборатория, включваща най-известните столични групи по това време като Машина времени, Воскресение, Звуки Му, Бригада С :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Е това ще е и руския Интернет :)))))))))))))))))))))))

40

Гост+

преди 5 години

Решили са, че не искат да останат принудително без ток в сублинен момент.....................

39

Анонимен

преди 5 години

Пропуснали сте също така "правоверен" интернет. Дето само правоверните *** могат да публикуват, а на останалите им държат по един постоянно включен монитор с добри новини.Пи неспазване на задължителните часове за гледане - чип в мозъка и антена.Горкият Оруел, вдига купон в гроба в момента....

38

Анонимен

преди 5 години

Ръгайте медведя, ръгайте.... ...после ще му ядете предната опашка...

37

Анонимен

преди 5 години

Руската армия създава затворен интернет - военен и суверенен---а ще има ли портал за достъп на българските *** до тази мрежа? Така ще имат връзка за получаване на инструкции, ще гледат клипчета с ракети и ще могат да целуват снимката на жужето :)

36

Иван

преди 5 години

предлагам търсачката да се кръсти рубъл (rooble), мрежата ринтернет , вместо world wide web *** - руска тясна мрежа ( RTM)!

35

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааааа, това руското ЩЕ е голяма работа ей :))))) А сървърите китайски ли ще са? По - добре да минат на гарвани от Кралски чертог :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 5 години

Advanced Research Projects Agency (ARPA) на американските военни служби разработи АRPANET за нуждите на въздушните сили на САЩ през 1969г. Точно преди 50 години. В тази мрежа за пръв път беше използвано пакетно преключване (packet-switching) за предаване на информация между компютри и TCP/IP протокол. По късно тези основни иновации залегнаха в разработката на ИнтерНет.Радостта на русофилите под тази статия показва само колко са неуки и с какво закъснение се развива техния кумир Русия.

33

Анонимен

преди 5 години

Интернет винаги е отворен защото е ИНТЕРнет. Затвориш ли го става локална мрежа.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32браво на тях, ние сме си отворили всичко за скапаните американциЗа руснаците сте си отворили бузките обаче.Шпиони, убийци, влизат и излизат от България и никой нищо не може да им каже.После главния прокурор обяснява как оръжеен бос се натровил със салата...

31

в пещерите

преди 5 години

Нет - да Интер -не

30

batevale

преди 5 години

Русия може да създаде затворен НЕТ .А интерНЕТ е винаги отворен..........

29

Анонимен

преди 5 години

браво на тях, ние сме си отворили всичко за скапаните американци

28

Анонимен

преди 5 години

С американските специални ударни групи се занимават психолозиНедейте ми слага минуси тъпaнapи!Ударните военни групи се подготвят, при специална методика. По същата методика се подготвял и носителя на най - много златни медали М. ФЕЛПС ! Методиката се казва'"Метод на визуализация на целта" и представлява образно внушение за изпълнена цел, още в самото и начало. Така се увеличава МНОГОКРАТНО възможността за нейното постигане. И за това се иска работа с психолог, за изграждане на стереотипите!

27

Терсенето

преди 5 години

Това Чарли е герб на византийската империя. На Български флаг само IYI. Много големи западняци станахте бе, хахаха.:))))))))

26

Анонимен

преди 5 години

С американските специални ударни групи се занимават психолози, за възприемане и действия при екстремни военни действия. Те са мотивирани и подготвени. На тях не им трябва затворена Интернет мрежа, защото са и добре платени. Руснака няма с какво да го мотивират и текучеството на информация е голямо. Путин се чуди как да ограничи сАлдатите да не си правят селфита с специализираната техника!Което е създадено от човек, човек може да го хакне!

25

щщд

преди 5 години

Колко страхотен герб имат рашаните -двуглава кокошка мутант...