22

До, До Ели

преди 5 години

От Ели,а ти се науче кога има $със# пред кавички, дори има изключения в поезията, ама по-лесно да не ги учиш тези правила, 3 трите гънки приемат само "с" и "з", отделно в нета не е задължително да спазваш каквато и да е грамотност.Каквито новините, такава и реакцията.И прочети, кога се допускат изключения при употребата на "Със", нищо лошо в критиката, стига да е от грамотни хора...:)

21

Starija hush

преди 5 години

Ne sam bil v Kuba za6toto ni e zabraneno kato amerikanci.Za luks ima po vsi4ki karibski ostrowi i dargavi.Na 5 mart se pribrah ot Mexico Cancun hotel Dreams sands 4 zvezdi vatre celia v mramor.Haresa mi tova 4e e na samia breg i mnogo malko trebva da hoda oklo 50m. i sam v moreto.Toi e sre6tu Kuba na 50-60 mili.Na drugata godina otnovo 6te bada v tozi hotel zaradi dobrata kuhnq i 4istota.

20

АВС

преди 5 години

америка където неможе да си вложи мнението винаги там има санкции ама че са демократична страна с сила си ги слага пд краката

19

до Ели

преди 5 години

Въпрос на елементарна граматика е, научи кога са пише с и кога със!

18

Ели

преди 5 години

"Кабаре", обичам този филм (вместо Хитлер-САЩ), заедно със "Взвод", "Апокалипсис сега", "Казабланка" и "Коса" и "Ах, този джаз".На български "Цветарка" "А из улицата шумна, под гирлянди електрични,ето малката цветарка бърза от локал в локал.." и "Братчетата на Гаврош":"Ти целия скован от злоба си,о шумен и разблуден град,и твойте електрични глобусивсуе тъй празнично блестят!"яд тресе янките, че не успяха да направят Куба островче за удоволствия на "ерек$тиралите им портфейли" при Кастро

17

до 9

преди 5 години

Прав си обаче истината е парадоксална.Кастро не е бил комунист.То е адвокат завършил в Европа и имал кантора на центъра на Хавана.След преврата през 1959-та първо е отишъл при президента на САЩ Труман и е искал да го подкрепи в страната да има демократични промени.За съжаление Труман се отнася с него високомерно и враждебно.След което огорчен Кастро отива в СССР и така започва това дето всички знаем .Комунизма наистина опустошава страната.

16

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо комунистически туристически босове предполагат, че човек ще се стиска и чака да иде точно в Куба да си купи на тройна и четворна цена същото, до което има достъп навсякъде извън Куба - фотоапарат, дизайнерски дрехи и шоколад :)

15

наблюдател

преди 5 години

Той и Сергей поддържаше икономиката на България със Чикас, ама момичетата свършиха и сега сме в демографска криза. Да видим колко ще издаянят кубинците на гърба на момичетата.

14

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаКак по-точно? Вие на кой свят живеете бе?

13

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 5А да си спомняш, че само преди месец и половина мощно торнадо разруши много квартали в Хавана, уби трима и рани 170 души? Торнадо каквото не е имало от повече от 60 години. HARP не спи. Методите се променят в различните страни, да не е съвсем очевадно.

12

ДА НАПОМНИМ ОПОРКИТЕ

преди 5 години

Другари, под статията трябва да внушаваме, че:1. В България има банани и тоалетна хартия, но 2 милиона българи се изхранват от кофите.2. България се е стопила с 3 милиона българи от 1989 г. и това е негоцид, за който са отговорни САЩ, ЕС и НАТО.3. Ако не са руските туристи, българите по черноморието ще ходят да просят или мият улиците в Германия, или ще ядат от кофите.4. Влизайте през проксита, за да поставяте минуси на противостоящи на нашите опорки коментари и плюсове за нашите опорки.

11

Ха-ха

преди 5 години

Накрая сиромашка Куба да не надживее САЩ?Както вървят нещата...

10

...

преди 5 години

Имах удоволстието да бъда в Хвана миналата година. Около Gran Manzana (в превод Голямата ябъла) ина доста прилични хотели за по 30-40 евро на човек. А това, че средната заплата е 30 долара е вярно, но почити всички си докарват в пъти повече покрай туристите. Пури, чикас, таксита и много други занимания

9

Анонимен

преди 5 години

Където се намеси кравара, нещата се опорочават. Ще видим след колко време ще дойдат на нашия хал.

8

просто човек

преди 5 години

Комунизма е като рак за обществото. Умиране има, отърване няма.Жалко за кубинците, а имат всички природни дадености.

7

Така е ...

преди 5 години

Без Фидел Куба щеше да бъде райска градина.Излъга народа и съсипа държавата.Няма революция която да е давела до нещо добро.ВОСР съсипа Русия и половината свят.

6

Стефчо

преди 5 години

Започне ли битка за парата и бъхтане за придобиването им,ще дойде омразата между хората,завистта и подлостта.От иначе весел и щастлив народ,ще станат като нас!

5

Накратко

преди 5 години

Куба е била като Маями преди да дойдат комунистите.

4

Мнение

преди 5 години

Естествено , че хамериканите ще заобикалят законите, след като могат. Самият бивш губернатор на Калифорния , пушеше кубински пури, всеки знаеше това, но нямаше никакви санкции. Иначе секс-туризмът си върви, купонът и той е в крак, затова и е предпочитана дистинация. Колкото до престъпността, тя е на много по-ниско ниво, отколкото Мексико или друга латино страна, затова и има много туристи!

3

Анонимен

преди 5 години

Съветската пропаганда не спи ...