12

Скептик

преди 5 години

Анонимнико,Без да ползвам речник предполагам, че има някои двоични форми с определени нюанси...Моля не пиши глупости.Електрическа, а не електрична,Механическа или механична,Космическа, а не космична,Политическа, а не политична,Трагическа или трагична,Стратегическа, а не стратегична,Енергетическа или енергийна,Североатлантическа, а не Североатлантична,Венерическа, а не Венерична...Разимяваш ли юроде?

11

Анонимен

преди 5 години

2-23-112-0Развито Социалистическо Общество

10

Анонимен

преди 5 години

Електрификация + Мъдуризъм = Съветска власт

9

Анонимен

преди 5 години

До Dublinenergeticeskata - енергетическатаКазва се енергийната другарю.Също както на руски казвате автоматическа, на български е автоматична.Или механическа - на български е механична.

8

Dublin

преди 5 години

Za koito ne e naiasno...atakata srestu energeticeskata sisteme na stranata e crez hakerska namesa,analogicna s tazi pri atakata srestu iranskite centrofugi za obogatiavane na uran predi niakolko godini...Cui Bono??

7

Анонимен

преди 5 години

Имат газ нямат ток ? палят си свещите от газта

6

Анонимен

преди 5 години

Mххх, тез пък ... тревога чак.Навремето у нас като нямаше ток та какво?Никаква тревога нямаше.

5

Ух.....

преди 5 години

Мадуристите в България се активираха да защитават комунизъма.На добро е.....Ще падат скоро.

4

Активист на БКП

преди 5 години

Скоро Рижко ще разпали гражданска война във Венецуела ! След това ще прати ,,умиротворители,, ...

3

Неминуемо

преди 5 години

Брей, всякакви методи са оправдани за американците...Като не става с един, веднага се пробва друг, нямат спиране. Но всичката тази агресия в един момент ще се обърне срещу тях, неминуемо е.

2

Дано

преди 5 години

Дано народа и армията на Венецуела,продължават да се опълчват на агресията на САЩ и предателите иначе ги чака съдбата на Ирак и Либия ограбени,съсипани и реки от кръв.

1

Анонимен

преди 5 години

Типичен америскански саботаж видяха, че армия и народ са с Мадуро въпреки всички санкции и пристъпиха към саботажи за да настроят хората против него.