31

usa = на джудже

преди 5 години

СЛАВА НА РУСИЯ !!! НАЙ ВЕЛИКИТЕ.

30

ЦРУ

преди 5 години

БЯГАТ дипломатите на САЩ .как няма да бягат . Мадуро е поканил БСП + Виденов + Р. Гечев да му оправи икономиката .серГЕЯ и Ореха - банките ...а това си е апокалипсис ...и те ще го отнесат ...няма да могат да излязат на улицата

29

ПЕНКО

преди 5 години

ТОВА "НЕЩО" ДА ВИ НАПОМНЯ ВИЕТНАМ ???

28

пенко

преди 5 години

ВСЕКИ ГА.Д ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ПОНЯТИЕТО ДЕМОКРАЦИЯ /КОЕТО ОЗНАЧАВА НАРОДОУПРАВЛЕНИЕ / !!! НЯМА НАРОД ,КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ "МИЛИАРДЕРИ " ПО ЦИОНИСТКИ ТЕРТИП И СЪОТВЕТНО ТЕХНИТЕ ЧАСТНИ БАНКИ !!! ВИНАГИ ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ГРАБЕЖ !!! ЗА СВОБОДАТА НИ -ЗЛОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАНО В "ХРАЛУПАТА" МУ !!!!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Да пак се спори за фашизъм и комунизъм и либерализъм.Два въпроса вие в кой век живеете и тия теории от колко време ги има.В 21 век сте и фашизма, комунизма и либерализма, както и представителната демокрация и капитализма навършиха над един век.Ако можеха да оправят света да го бяха оправили досега.На света му трябва напълно ние вид система и политика, а не реанимирани диктатури и лъжедемокрации от времето на прапрабаба ми.

26

Анонимен

преди 5 години

Ми да си ги прибират, нали не признават президента, тогава с кой си говорят там.С демократично правещия преврат Говняйдо ли.

25

Анонимен

преди 5 години

С това безумно име икономически национализъм го кръстиха Стив Банън и фюрера Тръмп в речите си.Но аз пък ще ви кажа една стара мъдрост парите нямат родина и властта покварява, а абсолютната власт-покварява абсолютно.Когато съчетаеш плутократската власт на парите с фашистката диктатура се получава уникално ши.бана комбинация под името икономически национализъм или както аз му викам диктатора си вее манивелата а народа сяда на нея и диктатор му вика кой не сяда на скиптъра ми не е патриот, мхм.

24

Анонимен

преди 5 години

Всеки тоталитаризъм и диктатура е проказа и фашизма и комунизма и нацизма.И послание до няколкото неграмотни от предните дни в политическите науки леви и десни не значи фашисти и комунисти, центристи не значи неолиберали и не има политика и извън тези трите.Фашизъм и комунизъм значи крайнолеви и крайнодесни диктатури, а центризъм политика балансираща между двете.Неолиберализма не е центриски а крайнодесен и е модерното прераждане на нацизма, под името икономически национализъм.

23

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИЗЪМ=ПРОКАЗА

22

Анонимен

преди 5 години

Дълговете на САЩ държат в зависимост политиците им. С две думи онзи етнос с ДНК близък до арабеските ги държи за топките. С две думи: "Там където се лее кръв, текат реки от пари."

21

Активист на БКП

преди 5 години

Очаквайтр скоро и гражданска война ! След това ще дойдат ,,миротворците,,...

20

дедо Ташунко

преди 5 години

Пак Путин виновен?

19

Muntcho Demokrata

преди 5 години

Почивка за дипломатите, е и мярка за сигурност - все пак не е лесно да организираш такъв масов саботаж на електростанциите на Венецуела и трябва бързо да избягаш.

18

Анонимен

преди 5 години

И Мадуро си го премести от другата страна

17

Пешо

преди 5 години

Мадуро отдавна ги гони и те напук останаха, само за да може както сега казват, че уж те се махат. А истината е, че за тях е позорно друг да ги, но така или иначе се тръгват с подвита опашка...

16

Анонимен

преди 5 години

Ще ги бомбят значи скоро ;?

15

Мда

преди 5 години

Май ще направят обичайното,когато някой не им харесва-бомбене...

14

А 2

преди 5 години

До Анонимен 1 : Абсолютно прав си. Това развързва ръцете на нападащите - няма да пазят никого. Аман от глупости....по тоя свят ! Чудя се, с какво е еволюирал човека за хилядите години - битки, войни, битки, войни....

13

Анонимен

преди 5 години

Едно е сигурно...Гаврата с руската кочиина ще продължи!

12

Muntcho Demokrata

преди 5 години

САЩ изтеглят всички свои дипломати от Венецуела.Да, ФАЩ хвърлят кърпата. Няма посолство на щатите, няма и преврат. Справка - виж САЩ и КНДР.