6

ДртПрч

преди 5 години

Абе бритите ще топат топката до 29-и, ще ни държат в съспенс и ще напуснат. После гордо ще си понесат последствията със стиснати зъби и гък няма да кажат.

5

Рок енд рол

преди 5 години

Къде е АнонимНият смехурко, който в поне 10 поредни статии за Брекзит разправяше как на 30-ти март ЕС ще изхвърли Великобритания?! Сега разбра ли, че британските политици не са кухи колкото теб!? И че щом правят нещо, значи имат основателна причина да го правят!

4

Анонимен

преди 5 години

"Като нищо неможе да предотврати",ето къде ще се промуши цялото 0К ище си остане в еврозоната,а в същотовреме извън нея и никакви вноски,никакви хумоти.Правилата ще диктуваНейно Величество Елизабет-2.Заслужа-ва Адмирации и нямя да спре дотук.Ние поколения е нужно да учим дипло-мация,за да ни има.Като гледам Цецо,Доган,Банкя-какво да кажа.

3

Анонимен

преди 5 години

Ами хубаво, ама за два месеца едва ли ще изчистят и всички търговски въпроси, което на практика си е пак Брекзит без сделка, отложен с два месеца. Северна Ирландия безмитна зона ли ще остане и за в бъдеще, или се чудят как да надлъжат парламента? Днес ще ги видим каква ще я свършат, но не са много оптимистите за сделка на нещо недефинирано.

2

TT

преди 5 години

Споко. Страните от ЕС имат последната дума .Ако на Ирландия не и хареса новото споразумение за границата винаги може да наложи вето...

1

Анонимен

преди 5 години

Меките китки продадоха ЕС както белязания Горбачов продаде соц лагера и обрече стотици милиони на несигурност , робство и безвремие, а нас на робство.