40

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно против!!!! Когато Ердоган опрости а църквите дълговете тогава и ние.!!! Преди това Не при това твърдо.

39

Анонимен

преди 5 години

Няма против за опрощаване,но първо да се провери къде са изразходвани тези пари,за каква цел...,при толкова много имот ,да имаш дългове е смешно...Значи тези пари ,които са изразходвани не са били по предназначение,демек са откраднати...Ами проверете кой ги е изразходвал ( откраднал ) и вземете мерки.Всеки ,който краде ,мястото му е в затвора,както е при нормалните хора ,така и при всички институции...

38

Я, па Я

преди 5 години

Когато опрощаваш дълг е редно да минимизираш загубите. Може да поискаш нещо в замяна. ББ какво е поискал? Нищо, "етнически мир", ала, бала за абдала. Можеше да поиска българския да стане официален език за проповядване в джамиите в БГ, например. Нали ще им плаща заплатите, опрощава им дълговете, а се знае от памти века, че който плаща той поръчва музиката.

37

Я, па Я

преди 5 години

ББ упорито иска да накара БГ гражданите да гласуват за БСП. Направо не мога да повярвам, ББ за какви ни взема? А, да за матрЯл.

36

Анонимен

преди 5 години

Само да питам - защо, когато държавата няма проблем да опрости една "дребна сума" от 8 милиона, се събират дарения за лечение на болни деца в чужбина?

35

Анонимен

преди 5 години

Добре, съгласен съм, че 8 милиона за ДПС са дребни суми.Тогава защо се опростяват? Защо ДПС не извади пари от джоба си и ги плати?

34

Анонимен

преди 5 години

съд с бързо производство за борисов и горанов, обслужват чужди интереси!

33

Анонимен

преди 5 години

Тоя еднокнижник ни натресе ново робство...упс, присъствие.....толкова безочливо демонстриране от страна на Доган, че притежава всички и всичко може да означава само, че вече сме под ново османско иго!!! И продажните безродственици в парламента до един са съгласни да продадат и майка си за някой лев в офшорка, щото като почнат пак коленията и бесенията, те ще се изнесат от тая прокълната територия и ще спасят продажните си кожи. Горкия ни заспал народ...народ в будна кома!!!

32

Х

преди 5 години

Бойко, би ли ми обяснил думите на мюфтията , че трябва да сме благодарни за това че не са ни спретнали второ Косово? За какъв етнически мир бълнуваш и къде е нац. Ни сигурност? Ти, Цецо и Паси май продадохте всичко, което може да се продаде на всеки, който си поиска!!

31

Анонимен

преди 5 години

А дълговете на болниците кога?

30

Анонимен

преди 5 години

Започнало е да регистрира местни поделения, на които да прехвърля договорите от аренди, от наеми, от покрита собственост и т. н. Заради това се изчисляват едни 30 млн. лева, които годишно се укриват от НАП чрез свързани лица. Агенцията по приходите проспива и този факт, но виждате, че праща данъчни под прикритие да се правят на нудисти по кораби и да танцуват хоро по селата при бабите.

29

Анонимен

преди 5 години

Същевременно НАП, която е дала Мюфтийството на публичен съдебен изпълнител, не прави нещо, за да се съберат тези пари. Бездействието на НАП в лицето на публичния изпълнител, е довело до тази краен дълг. А това не може да стане без политическо покровителство. Има и друг сериозен момент. Все пак публичният изпълнител е блокирал средствата на Мюфтийството.

28

Анонимен

преди 5 години

През този период Мюфтийството има издаден ревизионен акт за 10 млн. лева и някакви стотинки. За тези пари Мустафа Хаджи, приел ревизията, завежда съдебни дела. Съдът намалява дълга на 5 100 000 лв. След това тези пари стават изискуеми, защото вече няма спор колко се дължи. Тези 5 100 000 лева от 2014 г. набъбват до сумата 8 279 000 лева заради лихвите. Въпросът е такъв, че нито главница е плащано, нито лихви. За този период Мустафа Хаджи натрупва този дълг, защото не плаща абсолютно нищо.

27

Анонимен

преди 5 години

Не става дума за дълг на всички вероизповедания, както твърдят държавните институции, а само за мюсюлманското вероизповедание. Той е в размер на 8 279 000 лв. Това пише по справката на НАП. А управляващите казват, че 8 100 000 лева са само на мюфтийството, а останалите пари били на други вероизповедания. Това не е вярно, защото имаме справки на НАП. От тях става ясно, че дългът на Главно мюфтийство е 8 279 000 лв. към 15 януари 2019 година.

26

китикак

преди 5 години

Горкият ни Патриарх,го накараха да се чуди, защо и той е поканен с мюфтията.Пари не дължи.Ами за репрезентативност.За да изглежда,че всички с радост приемаме да плащаме сметките на мюфтийството.Сакън, инак етническият мир можело да е под въпрос.Какво са 8 милиона.Не било сделка и още каква.

25

Анонимен

преди 5 години

До Милен Илиев МинковНе можеш нито да мислиш, нито да пишеш, не е ясно и дали си изкарваш и дневната надница - скрий се в Карлуково и не се бъркай в света на полу-нормалните и полу-грамотните.***-трольовци се справят успешно с окончателното съсипване на форума и без теб - бъди рахат и не се показвай НИКОГА повече, пий си хапчетата и коментирай "социалните" гайлета с дружките си на твоето ниво!

24

Анонимен

преди 5 години

До Мда 1Кой остави турците да дерибействат още от самото създаване на противоконституционната им партия (ама то било не партия, а "движение") и им подари три окръга в Югоизгочна България и още толкова - в Североизточна? Най-хубаво някой да ос..ре нещо и после друг да му забърсва л..ната и тъкмо тия с екскрементите вдигат вой до небесата.А малцината българи, които все още не са се изнесли от оттам, берат душа от страхотна дискриминация, ама много важно - важното е някой да си развява потурите.

23

Ванката

преди 5 години

Предлагам Герб да опростят и заемите на всички Българи! Все пак е прошка нали така! Бате ви Боко да изплати заемите ни и веднъж и ние да бъдем хора!

22

Х

преди 5 години

До кога ще търпим и чакаме ????Не дойде ли време да смажем главата на змията ?

21

Анонимен

преди 5 години

Тая партия ДПС създадена от изчафията на дс... Отдавна трябваше да бъде изкоренена