7

Анонимен

преди 5 години

"Никой не е в безопасност в АфганистанНе бе, нали САЩ две десетилетия вече налагат демокрация там?!? Как да няма безопасност, объркали сте се!

6

Анонимен

преди 5 години

Краси Радков в ролята на Али Реза и по едно време споменава дъщеря си Ферхунде и Слави: Вярно, бе ..к'во стана стана с Ферхунде? И Краси импровизира със сълзи на очи: "*** ли му майката". Цялата зала в бурен смях.

5

Анонимен

преди 5 години

Тази статия задължително я пратете с превод на Краварски в посолството им, а те от тяхна страна да я пратят на Жълтата Перука. Краварите продават 1/3 от оръжията по света. Ако погледнете на бандитите оръжията всички са със щемпел МАДЕ ИН USA. Къде иначе да си пласират оръжията ако не създават войни. Те и без това са фалирали отдавна ако спрът и да изнасят оръжие няма да има какво да ядат. Краварите и Евреите са най голямото зло в света в най новата история на света.

4

Анонимен

преди 5 години

А Али Реза какво казва по въпроса?Най опасното място ли?Ама хашиша от безбройните макови полета като отива в ЩАТИТЕ ви харесва!

3

Анонимен

преди 5 години

Всяка държава си има проблеми.

2

Анонимен

преди 5 години

Нямам слабостта на лаптопите. Гледам телевизия, в която има интересни новини. Сутрин като си купя вестник съм вече информиран от десетки страни.

1

Анонимен

преди 5 години

Ами ей ви американски ценности и демокрация!Какво ревете?Руснаците бяха сложили ред и дисциплина ама сами си искате хаос!Нека ви!Талибани!