9

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП НА СЕКУНДАТА ЩЕ СЕ ОБАДИ НА ПУТИН ЗА ПОМОЩ.ПУТИН ОБЯВЯВА САЩ ЗА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ,ЗАЩОТО ТАМ ПРЕОБЛАДАВА РУСКО НАСЕЛЕНИЕ, МЕРКЕЛ ПРИЗНАВА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ,КИТАЙ СЪЩО,СЕВЕРНА КОРЕЯ,ВЕНЕЦУЕЛА И ТРОЯНСКИЯ КОН ЕСТЕСТВЕНО БЕЗ НЕГО СДЕЛКА НЕМА.

8

Анонимен_777

преди 5 години

Жалките, смехотворни леберали не спират да проектират алтернативна реалност !!! В някой ''статии'' и ''сайтове'' Тръмп вече е умствено болен, арестуван, отстранен, крайно опасен...Искрен смях предизвикват в мен несконечните, безпомощни гърчове на плутокрацията срещуТръмп!Какво ли не опитват милите, той не бе демон, края на света и цивилизацията...Какво ли не бих дал да го видя избран за нов мандат...!!!!Просто пресилената, абсурдна истерия на либерастите е твърде автентична и комична !

7

Анонимен

преди 5 години

Онази талибанка с фереджето която е видна демократка също крещеше за импичмънт.Изобщо от представителите на демократическата партия няма един нормален.Винаги са или обратни или многополови или афро.Имаше едно младо мексиканче,пуерториканче ли беше -"най-младата надежда за демокрацията" я бяха кръстили.Ми тя обикаля по гетата и обещава на черничките че ще имат по 300-400 хил долара до 18 годишна възраст за да можели да учат...А те само чакат да учат по бардаците и казината.Изобщо пълен смех.

6

nina

преди 5 години

Доналд Тръмп е Ким Кардашиян на американските президенти,като интелектът му е обратно пропорционален на нейният г.ъ.з. :)))

5

Анонимен

преди 5 години

Мишо Шамара ще протестира пред белия дом.

4

Анонимен

преди 5 години

Дай Боже.

3

Гостенин

преди 5 години

Окончателно издивяхте това левичарчетата!Що се отказахте от импийчмънт? Щото няма нищо и сте Гола вода и кал по гърбО!Сега ми съчиняват фантасмагории!Но явно левичарчството се готви за въоръжена борба - това им е поне по душа и по манталитет.

2

Анонимен

преди 5 години

Демек, ако Тръмп се барикадира в Белия дом и отказва да излезе не знаят какво да правят ли?

1

A

преди 5 години

"Ричард Никсън, например, отстъпи пред Джон Кенеди през 1960 г. въпреки няколко обвинения за изборни измами в полза на демократите".-затова ли бе убит