22

Анонимен

преди 5 години

Имат и дискусии по теми ремонт в къщи ремонт на кола, направи си сам и др. Многто по лесно ще разбереш нещо от БГ-мам ако има мнение по въпроса, отколкото ако влезеш в дискусията на по специализиран сайт в който няколко безработно скучаещи "майсторчета" ти дават съвети от рода "абе дай някой друг лев на майстор да ти е спокойна главата" ето препоръчвам ти от добро сърце този -- ходил съм при него много е добър (говори за себе си)

21

Анонимен

преди 5 години

3:30 на видеото ще падна от смях да не се чафтосали.

20

Повече са от 80%

преди 5 години

По коментарите в БГмама може да се прецени средното ниво на психически заболявания на нацията. Нали регистър нямаме, та това е начина да се ориентираме. Там е пълно с откачалки, а са един вид представителна извадка - то са магии, то хомеопатия, то астрология, нумерология, препоръки за най-добрите врачки в БГ (да не са мошеници), влиянието на кристалите върху здравето и живота, руни за пари и какво ли още не! Човек да сисипе едно вино и да се кикоти докато чете, разтоварващо действа, като комедия

19

Анонимен

преди 5 години

Миглена Ангелова поне е майка на четири деца,а Павел Владимиров баща на колко деца е,та коментира изобщо по темата.

18

Анонимен

преди 5 години

БГ МАМА са си забавни и полезни, но тези мушмуроци с тяхното плямпате убиват всичко хубаво. Ако само ги слушаш изобщо няма да разбереш, какво е БГ МАМА.

17

Крумов

преди 5 години

Трябваше да уточните първо че онлайн форума навярно фейсбука, и повече да не говорите.

16

А,

преди 5 години

Павел Владимиров e един досаден Нарцис хилещ се доволно на собствените си глупотии които изрича.

15

киро

преди 5 години

Тъпота и злоба има в този сайт, и то в изобилие! Ако това е представителна картина на днешната българска майка, то... жална ни майка!

14

Анонимен

преди 5 години

Преди да се пита каквото и да било в бг мама или в друг форум, обикновено първата ви работа е да ползвате търсачката - теми вече има, важното е да се издирят точните ключови думи. Да се пуска нова тема е игра на сляпо и губене на време.

13

Анонимен

преди 5 години

Нека преименуват форума на "БГ мама-ти!" Ще приляга на съдържанието в него.

12

Гробокопач

преди 5 години

BG МАМА - BG ДРАМА!;)))

11

Анонимен

преди 5 години

Отдавна бг-мама е нарицателно за бълвоч и бъзикДори и да е имало ценна информация, тя отдавна е затлачена под пластове тиня. Последната тема, която четох и се хилих с глас от там беше къде да си хвана мъж програмист :)) по какви кафета ходили, къде се събирали :)

10

Анонимен

преди 5 години

С въпроси от типа детето яде бисквити орео, а сега изпражненията му са черни защо се хилих като обезумял.

9

Бау

преди 5 години

Мен ми помогнаха един път, търсих нещо, но в НИКАКЪВ случай не бива да се питат и четат съвети за здраве...

8

Анонимен

преди 5 години

В бг мама често трият някоя тема. Ако пуснеш малко по нестандартна тема, то администратора решава и я изтрива без темата да нарушава с нещо правата на форума.

7

Лили

преди 5 години

Когато ми е скучно и искам да се позабавлявам влизам там да се посмея.

6

Анонимен

преди 5 години

Бг мама е форум в който да влезнеш и да се посмееш от сърце.

5

123

преди 5 години

Полезни са темите, разбира се, друг въпрос е доколко са компетентни и приложими съветите, които си раздават една на друга.

4

Анонимен

преди 5 години

Аз съм мъж и без да се крия зад никого, пиша чат-пат във форумите на бг мама. Разбира се, предимно в разделите за полезни съвети, емисии новини и т.н. В разделите, ползвани за заяждане и интриги като цяло нямам работа, а нерви още по-малко. Противно на всеобщото мнение, дамите там са над средното ниво на интелигентност. Но влизат и много *** и откровено глупави хора, като навсякъде другаде. Социалните мрежи убиха форумите като средство за информация и комуникация.

3

446565

преди 5 години

В бг.мама има само изтрещели кре.етки, които пишат как са яли, акали, пиш.кали и тн