23

Анонимен

преди 5 години

До вярата 25Религии много, църкви много.........затвори малко, домашни арестанти много..........хора с висящи дела много.........престъпници много......ЗАТВОРИ МАЛКО

22

вярата

преди 5 години

До ТанграРелигии много, но светото писание - библията е само една!

21

конспирация

преди 5 години

В коя ли партийна каса ще отидат парите???

20

Тангра

преди 5 години

Има над четири хиляди религии в света.На коя религия да вярва човек.Всичко е лъжа и измама.Така че не вярвам в нищо.Който може да се радва на живота защото времето минава много бързо.

19

A

преди 5 години

До Анонимен 17И към кои да се присъедини -към турското православие ли или към германското, френското и на САЩ православието. ИД ио т

18

Няма няма

преди 5 години

Преди 1000 години хората са били неграмотни и са вярвали в разни богове,духове и демони.Вече сме 2019 година и на измислени неща вяра нямам.

17

Оппала

преди 5 години

И този поп обича агнета и кюфтета.

16

Анонимен

преди 5 години

Крадецът обрал крадеца.

15

Анонимен

преди 5 години

Крадат дарения, икони, свещени книги...ДАВАШ ДАРЕНИЯ - ФИНАНСИРАШ РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИЗЪМИ ПОПСКА СХОЛАСТИКА

14

Анонимен

преди 5 години

НА МЕСТНИТЕ КЮРЕТА ЕДНА СТОТИНКА ДАРЕНИЕ НЯМА ДА НАПРАВЯ ПОВЕЧЕДОКАТО НЕ СКЪСАТ С РУСКОТО ПРАВОСЛАВИЕ, И НЕ ПРИЗНАЯТ СВОБОДАТА НА ХОРАТА ДА СА РАЗЛИЧНИ ЗА МЕН СПИРАТ ДА СЪШЕСТВУВАТ.ЩЕ ИМ СТРУВАМ ДОСТА ПАРИЦИДА ВИДИМ КАК ЩЕ МЕ СПРЕТЕ....

13

бай Спиро

преди 5 години

От днес започват Великите пости.Като го гледате попа от клипа, дали някога е постил?Дали знае, че чревоугодничеството е смъртен грях? Повечето служители на БПЦ са с наднормено тегло, над половината, тежко затлъстели.Как ли биха изглеждали те, ако и останалите шест смъртни гряха оставяха видимо въздействие върху външноста?Но е казано!Не гледай какво прави попа, слушай какво ти пее! И като виниш откровенно безбожните крадци, ти Попе имаш ли страх от Бога?Или се комкаш сладко с лептата на миряните?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонименджамиите не ги пипат, щот ги е страх от алах

11

Бау

преди 5 години

Бог да ги накаже с гръм! Само, че той помоли ако може да държат дълга метална пръчка нагоре по време на гръмотевична буря, за да го улеснят. Ако не, ще отидат в ада моментално, сигурен съм. Това ме крепи!

10

Анонимен

преди 5 години

ООО БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА МИ ПАДНА В ОЧИТЕ....НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО

9

Анонимен

преди 5 години

А джамиите що не ги пипат? Щото дпс ще прати заптиетата и ще ги нарежат на парчета на нула време

8

the Ghost

преди 5 години

Народа го е казал: Бог високо, цар далеко....

7

ikar

преди 5 години

До АнонименКрадците имат ли вяра? След като така нагло обират, едва ли са християни и много вероятно да принадлежат на един друг етнос, за който това нито е грях, нито ги е страх от божие наказание.

6

аз

преди 5 години

Боко е турчин затова!

5

Анонимен

преди 5 години

Църквите ги обират, а не се говори да имат неплатени данъци. Никой не казва за обрана джамия, пък Боко им опрощава 8 милиона борчове. Нещо не е наред в тази държава.

4

Анонимен

преди 5 години

Да НЕ видят бял ден тези проклетаци! Да им изсъхнат ръцете на тези проклети крадци! Как не ги е срам тези Нещастници проклети, вие крадете не само от Бога и от Църковния храм, но и от пожертвуванията на миряните, които с пот и труд са дали за Църквата своите спестявания и лепта! Икони НЕ се крадат, защото това са християнски светини, а и има семейства, които са дарили икона в чест на техни живи/ починали добри близки и ближни! От Православен храм и манастир НЕ се краде!