27

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам, мислите ли, че тази порочна практика не се прилага и в други ТП на НОИ и след като има вече констатирани злоупотреби, управителят на НОИ, който е длъжен да упражнява контрол, ще понесе ли някаква отговорност?!?

26

Анонимен

преди 5 години

Колко хора не доживяват пенсии .Къде им отиват парите?- В голямата гуша на управляващите.

25

Анонимен

преди 5 години

Всички проблеми на държавата, ще стават по-зле с годините, лошото е че държавата има ужасно много проблеми и тия в парламента не са там за да ги решават, те решават свойте проблеми.

24

анонимен

преди 5 години

В малко държави има първа и втора категория труд. За тежките условия се получава по-висока заплата. А сега - ранно пенсиониране, приравняване години трудов стаж и много по-високи пенсии.

23

анонимен

преди 5 години

20 случая за 2 години. Това да е проблема. Истинският проблем е , че хиляди сега вземат и пенсия и заплата от бюджета. Опитаха да прекратят това тази година, но както писа в. Сега КС е отменил тези разпоредби за държавните служители.

22

Анонимен

преди 5 години

Като знаят схемата каква е била, сега да приложат обратната. Взели си фалшива пенсия- връщаш с лихвите за целия период и затвор. Отпуснал си фалшива пенсия - плащаш с лихвите за целия период и затвор.Да отговарят с пари и с имуществото си. Само като бръкнеш в джоба на българина се оправят нещата.

21

Счети

преди 5 години

Така ви е учил комунизма - да се скътавате от работа, да крадете "матриал", за да си построите вила на село, да плащате за по-високи пенсии и т.н. Докато не си отидат поколенията възпитавани през комунизма тази държава няма как да върви напред. Този случай е доказателство за това !

20

Анонимен

преди 5 години

Между 10 и 15 % са само предадените архиви в НОИ, а другите от Териториалните изчислителни центрове и статистики къде са продадени?

19

анонимен

преди 5 години

ДО 9НЕ Е НЕОБХОДИМ ОТДЕЛЕН ЗАКОН СЛЕД КАТО В КСО Е ЗАЛОЖЕНО НА ФАЛИРАЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ КАКЪВ Е РЕДЪТ И КАКВИ ДОКУМЕНТИ ОСВЕН ВЕДОМОСТИ ДА БЪДЕТ ПРЕДАДЕНИ В АРХИВИТЕ НА НОИ. ДАЛИ ВСИЧКИ ГО СПАЗВАТ Е ВЪПРОС. ДОРИ И САНКЦИИ ДА ПРЕДВИЖДАТ КОГО ЩЕ САНКЦИОНИРАТ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА ПРЕДПРИЯТИЕ. МОЖЕ САМО НА ДЛЪЖНОСТНОТО ЛИЦЕ КОТО ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕ НА НОИ ВСИЧКО.

18

Анонимен

преди 5 години

Е,па,нали централният архив е в Силистра с началник един от ДПС?

17

Анонимен

преди 5 години

Товарищ Иван Костов завършил икономика в СССР.Съпругата му партиен секретар.Пребоядисаните комунисти станаха върли "демократи" и дружно по руска схема окрадоха народа и държавата.Една от тях е Корнелия Нинова,която ит СДС отново се върна в БСП!

16

До 18

преди 5 години

То големи пенсии няма, но на пратика максимални пенсии взимат тези, които след 1989 година се писаха първи демократи, а дотогава си бяха най-обикновено некадърници. С политическата протекция на СДС успяха да докарат 3 поредни години с високи доходи и осигуровки и сега тези демократи претендират за по 5-10 хиляди лева пенсия. Извън тези 3 години, демократите са се осигурявали на някакви мижави заплати. Застрахователи, банкери, фабриканти - това са от престъпниците, които СДС пусна от пандиза.

15

Анонимен

преди 5 години

Другарите си оправиха синовете,че и унуките.През комунизЪма имаха по 2 лева като всички нас в джоба,и за една вечер станаха фабриканти,застрахователи,банкери и олигарси,след като си обърнаха резбата и станаха евроантлантици и набожни.Всички от сектата на БСП си оправиха големите пенсии,ведно с грабежа на икономиката!

14

До 16

преди 5 години

Как така 30 години след 1989 година, пенсионерите били електорат на БСП? В първите години след демокрацията СДС имаше най-голяма подкрепа от най-младите, т.е. до 25 годишна възраст и от хората на възраст 40-50 години, които сега за на по 70-80 години. Как така от противници на БСП, ставайки пенсионери, според такива като теб, стават електорат на БСП?!Минимална пенсия не тярбва да има, а пенсия с размер според осигуровките

13

Анонимен

преди 5 години

А това,че герберите нарочно и на инат не увеличават пенсиите,защото мнозинството от пенсионерите са електорат на БСП?Това как да го определим?Пенсионерите трябва да осъдят управляващите,че им налагат гладен геноцод и недостойно заплащане за нормален живот.Минималните пенсии трябва да са поне 500-600 лева,за да могат да оцеляват пенсионерите.Много от тях са самотни,болни,без съпруг или съпруга да им помага.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСамо атомна бомба ще оправи тази посткомунистическа "държава" като я изравни със земята !-----Какво са ти виновни обикновените хора в държавата,които също страдат от анархията в държавата?Тази политика се провежда от чужденци и техните протежета в България.Нямат пари за пенсии и достойно заплащане,а в същото време точат и крадат пари от държавата.

11

Анонимен

преди 5 години

Заблуждават ви,тук изобщо не става дума за някакви пенсии и проверките нищо не доказаха.Просто управляващите се чудят от къде да източат пари и естествено ще ги дръпнат от хората,които не могат да се защитят - обикновените пенсионери.Пенсионниия фонд не се точи от пенсионери,още в началото на демокрацията Костов източи пенсионните фондове и изчезнаха по лични сметки в Германия,касите се източват от управляващите,здравната каса - също.

10

Анонимен

преди 5 години

Само атомна бомба ще оправи тази посткомунистическа "държава" като я изравни със земята !

9

Анонимен

преди 5 години

Щях да се учудя, ако не бяха от ГЕРБ.Там няма честни хора.

8

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията задуши България.