124

Анонимен

преди 5 години

Ружа с милиардите вече и е през ружата кой я търси :)

123

дедо Ташунко

преди 5 години

Д-р Ружето отново копае някъде, а братчето го разпитват, разпитват...да не попада човек в ръцете на американското правосъдие, ще му разкажат играта. И талибаните са по-милостиви от американски следовател.

122

Анонимен

преди 5 години

Бръмчи си - с украински паспорт е

121

Анонимен

преди 5 години

Жива е.

120

Щерю

преди 5 години

- Каква бизнес дама на 2014 г. - Какво крадливо чудо...

119

gerlachreport

преди 5 години

В един от разпитите на Константин Игнатов бяха предложени намаления в присъдата, ако "той предоставя изчерпателен списък на всички страни". Едно изкушаващо предложение, което в момента се разглежда. Следователно американските следователи се интересуват от близките му отношения с българската мафия, която също действа в САЩ. Разследванията също вървят в тази посока.Д-р Ружа Игнатова, която живее с украински паспорт и под фалшиво име, е като брат си част от процеса. В Ню Йорк сега се очаква, че Константин Игнатов, за когото се казва, че има близки отношения с българската мафия, в хода на разпитит

118

ШибиРиби

преди 5 години

Кралицата Ружа Джуката е нахранила созополските попчета и сафрида

117

Баба Ванга

преди 5 години

Бит кон ке струва цело имане !

116

Айти-Ром

преди 5 години

Това ли са двамата, единствени неработещи в Чистота "българи"

115

Анонимен

преди 5 години

На сайта на системата с критповалутиа и блокчейн LockTrip може да се видят всички които участват, все симпатични млади хора, а и бившия президент на България е там участва, много хубава снимка, и евродепутатктата от ГЕРБ *** Майдел участва има я на снимка на фона на знамето на ЕС и всички останали са много симпатични хора, вдъхващи доверие и веднага става ясно че са чесни и може да си купуваш от техните токъни, на е измама, а само като видиш Ружа и веднага става ясно, че уанкойн е измама.

114

Анонимен

преди 5 години

Колко глупав и алчен трябза да си, за да се довериш на тази *** и татуираният и брат и да повярваш на глупостите, които говорят. Всички 3.3млн инвеститори сами са си виновни и сега със здраве да си дрънкат крипто петачетата

113

Анонимен

преди 5 години

Е то в Европа си ги има толкова много пирамиди, които даже и не са с криптовалути. Просто жаждата на шараните за бързо забогатяване е нещо което много се ползва от предприемчиви умни измямници.

112

Анонимен

преди 5 години

"а направи извода кой държи шалтера на тока и на интернета, по принцип и ще стигнеш до т.н. "сатоши"----Caтоши първо не е Сатоши, нито пък живее в Сатовча. И второ, че имаше няколко версии кой е той. Като едната силна е за един австралиец, а другата силна е за един който мистериозно умpя в Индия. Трето, с толкова пари можеш да си направиш всякаква пластична операция, но душата ти ще е затворник без стария ти живот и познанства. Четвърто, голяма част от биткойните са уж в ЦРУ. Пето - "УЖ"!

111

Чиста пирамида

преди 5 години

Е било това,ре брандирана като крипто валутаИнтересно че толкова много балъци са се хваналиА уж богатите били умни...

110

Анонимен

преди 5 години

До 121Криптовалутата може да съществува само ако има интернет.--така, така ... а направи извода кой държи шалтера на тока и на интернета, по принцип и ще стигнеш до т.н. "сатоши"

109

Анонимен

преди 5 години

До 119В момента по-малко1 % от транзакциите със стоки са в криптовалути,--твърде много фантазираш ... даже не е сигурно, че има 0,1%.този цифров код дефакто не е признат никъде официалнотехнологията зад битият кон ,фактически е опит за налагане нов вид "фиат",само че електронен и с много по-високо ниво на контрол, а самит бит кон е "холандкото лале" от 17-и век.схемата за управление не са се променила през вековете въобще, единствено технологията за налагане на тази схема се е променила

108

Анонимен

преди 5 години

Криптовалутата може да съществува само ако има интернет. Спре ли интернет - край, критповалутата повече не функоционира, не се знае после като тръгне интернета дали изобщо блокчейна ще се синхронизира консистентно или всичко ще бъде загубено, защото всичо е разпределено в интернет. Който контролира интернет може всеки момент да затрие всчики криптовалути, а всички знаем кой контролира интернет.

107

Анонимен

преди 5 години

Ако утре измислят и открият по бързи процесори за компютрите или математиците намерят начин бързо да се смята блокчейна (копането) всички критповалути ще рухнат на момента, биткойн ще струва нула. Всчико се базира на факта, че комщътрите в момента не могат да смятат достатъчно бързо, но не се знае какви компютри ще има утре, вече се говори за квантови компютри с кю-битове, а не с битови, и може така да стане че утре всичко да рухне и който си е дал парите за биткойни увисва моментално.

106

Анонимен

преди 5 години

В момента по-малко1 % от транзакциите със стоки са в криптовалути, и една транзакция трае реално часове, въпреки че казват, че ставало за 20-30 минути, до час. Ако много хора почнат да плащат с криптовалути транзакциите могат да продължават с дни и седмици докато се преведат "койните" на продавача и си получиш стоката. Цялата схема с критповалутите е измама, всички са пирамини, няма значение дали биткой, уанкойн...

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115Не виждаш ли че е от етноса. За брато и съмняваш ли се, че и той е от тях?