56

Анонимен

преди 5 години

Серж да целува Местан си е обида за православието и паметта на далите си живота за свободата на България. За награда го пращаме в Брюксел да целува други лидери, ако го иска може да му го пратим да използват един език и да се разберат

55

Анонимен

преди 5 години

Голямата проблема. По-добре да го обиждат по-често, може дори да се разкара.

54

До 54

преди 5 години

Никой не те кара да живееш в нашата християнска държава ако йскаш да ти вият като гладни вълци джамии колко щеш пресели се до джамия да може некои дрът *** ходжа да ти пее корана.

53

Ъ

преди 5 години

Турците са я закъсали яко с Ер !Този фанатик ще им разбие джакпота.Жална им майка , нямат право на глас ,нямат право на нищо.Всички ще бягат насам.И е готов да избие всички само да е на власт.Жив няма да сдаде властта!

52

:))))

преди 5 години

Ако имаше шествие на кози,всичко щеше да е точно.Анадолските мъже щяха да са зад тях.

51

Анонимен

преди 5 години

Турция е държавата в която през 2011 година е договорена Истанбулската конвенция,а разгонват жени на осмомартенско шествие със сълзотворен газ.

50

Анонимен

преди 5 години

Добре че Ердоган е отворил и темата за уважението към религията.В България още помним как предците му който възхвалява и хитлер който също харесва уважаваха чуждите религии като налагаха насила своята и убиваха всеки който не я приеме сега пак това правят но с атентати.А че всеки дето протестира срещу Ердоган и ислямския фанатизъм трябва да е в затвора знам той исляма открай време така си решава проблемите като избива несъгласните.Пък ако са и жени още по бързо по най-дивашкия възможен метод.

49

Анонимен

преди 5 години

Аха схванах значи осми март е неуважение към ислямската религия.Интересно, а самият Ердоган си изразява уважението към ислямската религия като избива мюсюлмани в Сирия и Ирак защото не са турци а кюрди и защото не искат да са част от турската държава ето му го уважението.Били не знам коя икономика заради исляма супер тя е седма а първите три са християнски държави явно християнството е икономически по-правилно.

48

999

преди 5 години

И МЕНЕ МНОГО МЕ ДРАЗНИ , КОГАТО СПЯ И МЕ БУДИ КАМБАНЕНИЯ ЗВЪН НА ЦЪРКВАТА В НЕДЕЛНАТА УТРИН .ПО ВАШАТА ЛОГИКА И ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ - МИ ДАЙТЕ ДА СПРЕТНЕМ СТАЧКА - И ДА СВАЛИМ ВСИЧКИ КАМБАНИ ОТ ЦЪРКВИТЕ !А БЕ ВИЕ В БЪЛГАРИЯ - НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ?СПОСОБНИ ЛИ СТЕ ДА МИСЛИТЕ И РАЗСЪЖДАВАТЕ ?

47

999

преди 5 години

До Не!ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ВЕДНАГА - ЩЕ НАПРАВИШ ПО-ДОБРОТО ЗА СЕБЕ СИ!

46

Не!

преди 5 години

Всяка религия е зло, но една е екстремно зло. Този султан трябва да бъде детрониран колкото е възможно по-скоро!

45

Анонимен

преди 5 години

Жените в Турция трябва да вдигнат една 365 дневна стачкаЩе го видим ердъо тогава ....

44

Анонимен

преди 5 години

Варварска държава

43

Waffen SS

преди 5 години

До Това е Турция!*//Не сте прави ,само преди няколко дни един германски вестник ,отправи нещо като призив,че осми март не е празник,така ,че такива серсеми нямат националност и бродят по целия свят

42

шматка

преди 5 години

По Конвенция така ли се прави.Ердоган я подписа а сега не я зачита.

41

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

TURCIYA E ISLYAMSKA....I MUSULMANI SA GRAJDANITE Y....NAPULNO NORMALNO....V BULGARIYA HORATA VYARVAT V BOG....I T.N! SAMO DA VI PRIPOMNYA....TURCIYA E 17 IKONOMIKA V SVETA....5 VOENNA SILA...PROIZVEJDA OT IGLA DO SAMOLETI......BLAGODARENIE NA ISKYAMA...SILNI DUHOM!

40

Анонимен

преди 5 години

Уважението се печели ежедневно, а не се налага едностранно от страна на " мъжете" с насилие (физическо, психическо и сексуално) върху жените, които жени са третирани като роби, вещи и предмети в ислямския свят!!!

39

Анонимен

преди 5 години

тук, наши диваци обиждат на диваци!

38

Анонимен

преди 5 години

Извратената им религия ги е увредила умствено!

37

Това е Турция!

преди 5 години

Вари ги, печи ги, все диваци ще си останат, живеят още в средновековието! А уж са подписали джендърската конвенция!?