11

Анонимен

преди 5 години

Да отиде Валери Симеонов да им я построи...

10

Анонимен

преди 5 години

Той щял да иска... Ха-ха-хаКой му дава, Конгресът се командва от опозицията.

9

баба мара

преди 5 години

интересно коя фирма ще строи стената за тази сума и с кого е свързана

8

Пешо

преди 5 години

Винаги съм защитавал правото на всяка държава да си защитава границите. Само че Дони излъга американците, че Мексико ще плати за стената. Сега защо търси пари от американците?

7

Анонимен

преди 5 години

И още нещо.Тръмп не ще мексиканци ама кой ви каза че иска българи.Всъщност вече увеличи тройно изискванията за получаване ба виза от българи, иска да спре лотарията зелена карта за българи и разбира се иска да спре и студентските бригади за българи той лично го каза така много ви обича че не ще да ви вижда и ако може ще махме и тия дето вече са там.Демократите че са напаст е вярно.Но Тръмп е същата напаст но от обратната посока.

6

Анонимен

преди 5 години

Е от Тръмп и фашистите това ще и остане на Америка една стена един златен ***, разбира икономика дето уж расте *** тоя растеж го усещат само най-богатите и тия около Тръмп, още по-голяма световна омраза а Мексико ще и благодари един ден за стената сега започва изместване на полюса казват го самите аметикански учени а това ще предизвика емиграция на юг, Мексико и без това трудно се издържа добре че построиха стена да не могат и те да идат там.

5

Ха-ха

преди 5 години

Браво на Тръмп-те* го гонят през вратата,той влиза през прозореца!Нищо чудно да ги изненада и с втори мандат!*Соросовите демократи

4

Анонимен

преди 5 години

Този прави каквото си иска... абе не е лош..

3

Анонимен

преди 5 години

Да спре парите на клошарите-***, дето хамериканските фондацийки ги раздават да хрантутят тия порове по целия свят и парите за стената ще се съберат.

2

БЛЯК

преди 5 години

Тия 5 не му дават, тоя вече 8 иска хахахах ЛУД УМОРА НЕМАААА, САМО СЕ ПОТИ :D

1

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Политиката, е, полица ,...Запомнете- това .....