41

Анонимен

преди 5 години

КОГА КОМУНИСТИТЕ СЕ ВДЪХНОВЯВАЛИ ОТ ЕВРЕИ?

40

Димо

преди 5 години

Ще ме извините другари и другарки,но прочетох много неадекватни мнения.То даже не са мнения,а хейтвания и то нямащи общо с темата.Между другото да не си помислите,че съм комунист заради поздрава.Просто не намерих по меко обръщение.Темата с българските евреи е героична и важна сама по себе си и този успех не бива да подценява.

39

Анонимен

преди 5 години

Радев АЙДЕ МАРШ СЛЕД ПЛЕВНЕЛИЕВ

38

Българин

преди 5 години

Ще им подскажа на евреите нещо много важно. Могат да кажат на Методиев Борисов и останалите, които управляват България, че емигриралите българи и бълкарки ще се върнат в страната когато дъщерите им станат овчарки. Между другото, специални поздрави на г-н президента Румен Радев. Да назначава следващото служебно правителство, за да има пари за пенсии и заплати.

37

Хитри са немците

преди 5 години

Накараха целия свят да мрази евреите , заради техните грехове.Германски фамилии притежават най големите застрахователни , одиторски , попечителски , банкерски , изследователски и одиторски компании на света , но евреите са на пангара.Дядо Гутенберг им посла и после всички приспа.

36

птп

преди 5 години

Стига с тези евреи,някой трябва да спаси българите,че не останаха много

35

стар комунист

преди 5 години

Радев ,хайде стига с тези евреи.Спасете българите ,защото на следващите избори няма да има кой да гласува за теб!

34

Анонимен

преди 5 години

Светът без евреите е все едно Света без Америка или Русия без Путин !

33

Анонимен

преди 5 години

Само да сте пипнали Нинова,гробари герберски,ще ви се стъжни!Власт няма да видите никога повече!Никога!

32

Анонимен

преди 5 години

Да са добре дошли евреите! Мюсюлманската общност като цяло я уважавам, но не уважавам отделни "течения".

31

Четете бре

преди 5 години

Ние в Македония и Тракия не сме имали административен контрол и не е било възможно спасяването им там, а само и единствено германците са имали контрол. Има си исторически архиви и само глупости се пишат.

30

Анонимен

преди 5 години

Суджука и Зелените чорапи колкото и да наблегат на този исторически факт за спасението на еврейте ще има много да чакат за помощи и пари от еврейза закъсала България.

29

Анонимен

преди 5 години

Колко и да се мазните на еврейте пари няма да ви дадат.Те са атски стиснати и не са по даването.

28

Анонимен

преди 5 години

Евреите никога не са признавали тяхното спасение в България. В едно предаване на Скат се обади един евреин на възраст над 90 години, който искаше президента и министър-председателя на България да отидат заедно в Израел и да се извинят на целия еврейски народ затова, че през 2-та световна война сме ги вкарвали в лагери да работят и затова, че не сме спасили евреите от окупираните територии в Македония и Гърция.Мнението на евреите трябва да се знае, а не да повтаряме неща като папагали.

27

Гледна точка

преди 5 години

АМА НА КОЙ СМЕ КАЗАЛИ НЕ-ЧЕТЕШ ЛИ?Ми чета, че точно тези които ненавиждате и за говорите най - големи глупости - евреите, сега по-важното било, че сме против Германия!Не е важно да си против някого, а да си с някого! Някого на когото му е трудно и в беда!Ваша си работа!

26

Анонимен

преди 5 години

Стига с това спасяване на българските еврей.Надухте ни главите да повтаряте едно и също.

25

naTpuoT

преди 5 години

Помним Старозагорско клане и няма да го забравим!!!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Кой ги спаси тея евреите бе да не би монархофашизма. Ако чакаха на монархията да ги спаси отдавна щяха да са станали ***. Спасиха ги такива като моят дядо или иначе казано обикновеният народ който е живял в монархофашистка България.

23

МИРО:

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е ДОБЪР НА ДУМИ,НА ДИПЛОМАЦИЯ,НО НА ДЕЙСТВИЯ ГО НЯМА НИКАКЪВ!!! НЕ Е РЕШИТЕЛЕН В ДЕЙСТВИЯТА СИ ЗА НАРОДА НИ! ДОКОГА ЩЕ СТРАДАМЕ!

22

1

преди 5 години

До SHEFA,и за спасението на палестинските деца,ако сме толкова активни,целия свят ще е с нас.