16

Паралей Благородник

преди 5 години

Нека уточним, кои са спасените и кои предадените:Бедните и богатите(то това бе идеята на Хитлер, спрямо онез, които го създадоха).Защо тъй лесно се отхвърля изначалната теория-спасили комунистите?Ами Царю, що не се кланяме хим?Тази история, колкото и да я преекспонираме никога(и в комунистическо и сега) не е носила и молекула полза.Нека да я почитаме реципрочно-нормално, като празника на банкера например.А една жена,българка,от тез събития бе премиерша!На голям политик!Знаете ли?

15

СЛАВА НА ИЗРАЕЛ

преди 5 години

БОЖИЯ НАРОД ЩЕ ПРЕБЪДЕ !ИСУС Е ВЕЛИК!!!!!!!!!!!!!!!!

14

ПРОСТИ МИ ГОСПОДИ...

преди 5 години

...ЧЕ НЕ ПРИСЪСТВАХ НА ШЕСТВИЕТО!!!ДОГОДИНА ЩЕ БЪДА ТАМ ЗА ДА ПОЧЕТА ТАЗИ ДАТА !ОБИЧАМ ЕВРЕИТЕ- ЗАЩОТО И ХРИСТОС Е ЕВРЕИН!ЕВРЕИТЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА !!!БОЖИ НАРОД!КОЙТО Е ТРЪГНАЛ ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ --ВИНАГИ СИ Е ЧУПИЛ ГЛАВАТА!!

13

naTpuoT

преди 5 години

Помним Старозагорското клане и няма да го забравим!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Във всеки кол център и съпорт център в България се поддържат системи разработени от евреите! Всички до една систени са техни разработки! Разни еврейски гадове ни изцеждат да им бачкат българите като роби!

11

Анонимен

преди 5 години

Този ден трябва да се отчита като най-голямата грешка в историята! След тази дата започна унищожението ни!

10

богоизбраните

преди 5 години

Евреите са най-голямата напаст за рода адамов и докато не се намери окончателно решение на този проблем, светъ няма да види дори и един ден в мир и покой! Всеки един спасен евреин днес, е проклятие върху живота на внуците ни утре!

9

ДртПрч

преди 5 години

Поне едно "мерси" да бяха казали тия!

8

УУУУЖАС....

преди 5 години

БЕШЕ ТОЛКОВА "ТЪЖНО" КАТО ВИДЯХ НАЧЕЛО ЦВЕТА И ЦВЕТАНОВ БЕШЕ НЕЩО КАТО ПОРЕДНИЯ ЦИРК ЗА ТЯХ /моля да ме извинят от цирка но нали знаете че такава е приказката/КАКВО ЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ ОЩЕ ДО ИЗБОРИТЕ????? НА ЧЕЛНА СТОЙКА ДА ХОДЯТ НИКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА ТЕ ЗАТОВА ПРАВЯТ ТОВА ДА ГИ ЗАБЕЛЕЖИМ НО....НЯМА ДА СТАНАТ НОМЕРАТА ВИ

7

1

преди 5 години

поканете и арабската общност,спасените,сега избиват палестински деца.

6

Кифладжията

преди 5 години

Аман, беееее!

5

Анонимен

преди 5 години

Фашистката хунта ГЕРБ ревнала за енреите докато при нейното управление 1 милион българи изчезнаха! :-) :-)Хитлер май е ученик на тиквата!?По същия начин чрез популизъм,далавери и обществени поръчки за свои хора,кражба на държавни средства,безотчетност и манипулации Хитлер се е изкачил във властта!

4

Анонимен

преди 5 години

А ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ КОГА!!!

3

Анонимен

преди 5 години

А ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ КОГА!!!

2

ай сиктир

преди 5 години

Започвате да пресолявате манджата много ми е интересно дали някой от драскащите журналистчета ще се осмели да напише кой финансира оня с мустачките за да се стигне до избиването на милиони хора. Не са ли едни мастити бизнесмени които не знам защо може би случайно също са евреи ???

1

Шефа

преди 5 години

Едни хора, които нямат нищо общо със спасението на българските евреи се опитват да извлекат за себе си политически девиденти.Общото може би е че са хитри като евреи.