38

Скептик

преди 5 години

МФ и НОИ да проверят фирма ЕТ Ню Шанс. В.Търново, ЕИК 814193211. В механа Чешмата в Арбанаси порциите са наполовина. Интересно какви осигуровки плащат.

37

МНОГО ЩЕ ВЗЕМЕШ!

преди 5 години

До ай сиктирС 40 години трудов стаж ми дават половината колкото на младежи без стаж!Ръководството най-отговорно ми заяви, че ако ми дават колкото тях и се прибави стажа от 40% МНОГО ЩЕ ВЗЕМЕШ! Това е типичен пример на УРАВНИЛОВКА....

36

Окръжна болница

преди 5 години

До фактПенсионер съм и съм плащал здравни вноски над 40 години.За операция на камък в мехура ми взеха на ръка 3000 лв. без никакав документ!!!!Откога се превърнаха в частни държавните болници?На всеки етаж на болницата има рекламни билдбордове за лазерни операции.Цена никъде не се споменава а ти вземат на ръка без документ хилядарки!

35

Анонимен

преди 5 години

До ЛошоОтидох в НОЙ да си уредя наследството. Дадоха ми да попълвам 6 страници голям формат неразбираеми от мене. Препращат ме при техни хора от частни лициезиранифирми а те от своя страна при други техни познати срещу заплащане. Платих 500лв.

34

Анонимен

преди 5 години

слагате за началници хора по политическа линия .без всякаква подготовка.образование и отговорност.после защо хората криели доходи и осигуровки.и на тоя ще му се размине като докторките от ТЕЛК.

33

нова схема

преди 5 години

При тежка трудова злополука в БНБ предлагат повишение на заплатата вместо ТЕЛК!

32

Анонимен

преди 5 години

До пенсионерТЕЛК133лвВзеха ни най-хубавите ни години и дадоха нищожни пенсии!!! за преживяване

31

House M.D.

преди 5 години

КонтролА, упраЖнение...Борянче, а първо завърши първи клас и тогава пиши.

30

Питам

преди 5 години

Тоя от Силистра, защо го представяте все като Заварен баща на някоя си Тита, която никой не я знае? ТОЙ си е активист на ВМРО

29

Анонимен

преди 5 години

До21. Така е в развитите държави с пазарна система на управление. Като Германия и по малки държави от България , Швейцария, Белгия, Люксенбург. За това корупцията е невъзможна по тоя начин. С лична сметка си знаеш какво става Тук няма как да стане защото от тия пари държавата ги тегли ежедневно. С едната ръка осигурява тия от яслата с другата дърпа.

28

Анонимен

преди 5 години

Да-това е,

27

Анонимен

преди 5 години

Хората никога не са имали доверие нито в НОИ, нито в държавата ни. Така че няма какво да се подкопава. Само се намират още мотиви, за да се измъкне оттук и последният работоспособен човек.

26

пенсионерТЕЛК133лв

преди 5 години

бягайте от тази държава докато сте млади .

25

иии

преди 5 години

Я, че кога е имало доверие в НОЙ????Има си Министър на труда и социалните грижи и за какъв х.... са го поставили там???Как им излизат парите????Пък и не само ТЕЛК са виновни за това.Просто трябва МЕТЛА..

24

Анонимен

преди 5 години

С 42 години трудов стаж получавам 280 лева пенсия.От 1995 година до сега бях и работодател,осигурявайки безработни.В знак на благодарност с тая мизерна пенсия изнемогвам,а и вече не мога да работя.

23

Анонимен

преди 5 години

Че и по времето на тоз номенклатурчик Нейков нещата си бяха същите!Какво ми се прави на неразбрал!Дай му само ла..ла..лаа..като някой проповедник!

22

Анонимен

преди 5 години

Вноските стигат само за половината пенсия. Внасящите не внасят достатъчно, разчитат на данъците и бюджета. Нека балъците да се отделят и да си внасят и да не искат от бюджета. Но после ще ревнат, че нищо не са събрали и частните фондове са ги ограбили законно.

21

Анонимен

преди 5 години

Вътрешна Ментарджийско-Разбойническа Организация. Пак същите паспортчици и далавераджии.

20

Анонимен

преди 5 години

Най добрата система е всеки да си има личен пенсионен код и да се знае какво и колко си внася. Да ама тогава няма как да има далавери и затова си го караме на т.н. солидарна осигуровки.

19

дебел депутат

преди 5 години

правя още две години в парламентата и се пенционирам с пожизнен таван .