11

Анонимен

преди 5 години

до 9 Гледай "Денят на бащата" с главна роля Захари Бахаров и я сравни с тази боза и пак ела.

10

Шабан Шаулич

преди 5 години

Сега не разбрах тоя главен герой у филма е или къса билетчета на входа ???

9

Joro

преди 5 години

От много време не бях гледал такъв хубав филм. Може да са 5 реплики, но в холивудска продукция спечелила оскар. Колко бяха репликите на "великия" Захари Бахаров в гейм оф тронс?

8

Анонимен

преди 5 години

Димитър Маринов-Премиер..или най малкото Президент!Надуха ни главите с тоя ама така и не дадоха поне 2 секунди да видим аджеба за какво става дума!Пак безпочвени фойерверки да видим колко сме велики(даже и в мизерията на страна от третия свят)

7

Анонимен

преди 5 години

Гледах откъс от филма и не ми хареса. Въпрос на вкус, но явно американците напоследък ги избива на псевдоценности от преди 50-60 години.

6

Анонимен

преди 5 години

Гледах филма.... Нашият най-нов сериал "Денят на бащата" е поне 2 класи над тоя филм.

5

мост

преди 5 години

До АнонименСъщите тези Махершала Али и Виго Мортенсън изведоха Димитър Маринов на сцената на Оскарите. Сигурно има защо! И му подадоха своята статуетка. И това не просто така! Зарадвайте се, хора, наистина си заслужава! , както виждаме, за разлика от много други нашенски "герои" този човек не се е самозабравил!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Филмът е хубав. Браво на Димитър Маринов, че е сбънал мечтите си и най-вече за това, че не се е отрекъл от името си и не се представя като на Дим Мар /примерно/, както правят поамериканчените.

3

Totenkopf

преди 5 години

Личи му, че е бил 2 години в затвора. Нагъл ***. Трябва да го върнат отново там.

2

успехи!

преди 5 години

Искрено му се радвам на този човек - животът му е чист пример за това как се постига мечта. Въпреки ВСИЧКО той успя! За участието си във филма - никакви протекции, не е наше момче, дори обратното - емигрант, не е холивудска звезда, просто няколко малки участия преди това. Но накрая - червен килим на Оскарите. Всичко си е заслужил САМ, до последната усмивка на последния зрител на филма! Давай, човеко, върви напред и навсякъде напомняй на света за България!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Стига вече де!Тази "роля" беше 4 думи!Оскарът всъщност е за Махершала Али,Виго Мортенсън и тяхното невероятно представление!Ако не е гледал филма човек,като го слуша Димитър,ще си помисли че той е измислил киното!