54

тя

преди 5 години

На олигарсите жените им са като мумии, какво ли не правят парите?!

53

Анонимен

преди 5 години

То и Методиев Борисов не се крие, но г-н министъра на вътрешните работи ще го намери. Възможно е и Сретан Йосич да го намери, за да го вкара в сръбски затвор. За да разбере, че Чешкия зандан не е като тези в бивша Югославия.

52

Анонимен

преди 5 години

Изнасят наще пари от България, за да ги харчат за луксозни стоки в чужбина, това е наща олигархия.

51

анонимен

преди 5 години

до кога ще ни занимавате с тези комунистичеки *** като арабаджиеви баневи стойковии редица още забогатели на гърба на бедния български народ които му смучат кръвчицата тези може би са от лукановите куфърчета

50

Дедо

преди 5 години

Какво означава "настанени в затвор"?Това журналистите дипломите и критериите за висше и професионализъм за нищо ги нямате,ей!!!!

49

Суджук ходжа

преди 5 години

Много са глупави тия. Трябвало е да се регистрират като джамия, сега щяха да са опростени откъм задължения.

48

.........

преди 5 години

Има ли по трагична,мизерна и деградирала държава от България??!!!!!Герба на България и българите трябва да бъде ОВЦА!!!!Какъв "Лъв",каква дъвжава!!!!!!!!!!!

47

65

преди 5 години

Ветко го познах ,ама този с белуят костюм кой е?

46

tsvetan lazarov spas

преди 5 години

До Бабанкаei smelchaga dai date vidia i priatelchetata i pleimeikitevi neshto za smelos ste hapvali

45

Само питам

преди 5 години

Разбрахте ли най-смешното в цялата история, че ги хванаха, защото Швейцария имала претенции към Шопа и полицията отишла да го навести , а не защото наште са ги открили?

44

Анонимен

преди 5 години

Що народ ни върнаха от Интерпол и Европол,направо не е истина.Като се замисля че тези хора ги търсят в целият свят,и за да бъдат арестувани,трябва да ги хванат в чужбина.След като ги заключат в чужбина,от там казват че докато в България не им бъдат повдигнати обвинения,ще седят в тамошните затвори.И за да ги оттърват от чуждите зандани,техните покровители им повдигат обвинения в България,за да могат да ги освободят от тамошните затвори.В България просто ги е страх да ги пипат тези,много са силни

43

Анонимен

преди 5 години

Или при Галеви или при Ц.Василев.Там им е местото.

42

Анонимен

преди 5 години

Тоя жендър до Семерджиев от какъв пол е?

41

ined

преди 5 години

Били са полунелегални - търсели ги с Интерпол ама те не са се били крили

40

Циник до 39

преди 5 години

Така ли бе - ***?Такива останахте в територията!

39

Анонимен

преди 5 години

От мимуметнот проучване се установи,кой кой е в цялата ,,ъндърграунд'' история.Че то било много страшно да се живее в тази държава,малииии.И най важното всичките тези каналджии,контрабандисти и псевдоприватизатори се командват от родните ни политици.Сега разбирам защо журналистите избягват да пишат на такива теми,за такива,,хора'',и с право ги е страх.Следите водят зат кулоарите на властта,в партиите,а от там накъде ...????По добре да се не замисля човек,ами да се ориентира на някъде овреме.

38

Гръм

преди 5 години

СМЧ!? Силно мой човек!

37

Анонимен

преди 5 години

Напишете нещо и за Жоро Шопа,понеже така написано изглежда да е някой добър самарянин който помага на изпадналите в нужда.Ама ако не е ,,човек'',по добре с Арабаджиивите на една лодка.

36

Бабанка

преди 5 години

До ЦиникВнимавай кво драскаш за Ветко да не ти стане тесен света!

35

Анонимен

преди 5 години

"Просто тия мутри, които първи докопаха държавната власт са в по-добри позиции да премахнат другите. Ако това е, което се случва, въобще не ме радва... "Просто, си личи че си необуздан драгалевски активист, чакащ грснтовете си, пускайки в медийното пространство поредният СЛУХ-ЛЪЖА! И жадните за зрелища плебеи ти слагат плюсове като обезумели. Ама въобще не ви съчуствам, че сте идеологически и житейски yтaйки!