65

v

преди 5 години

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НЕРАЗБИРАТЕ ИЛИ СТЕ ЧУДОВИЩНИ НЕПОКИСТИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОТ ЖЕНА СТЕ РАЖДАНИ? В СТАТИЯТА СЕ КАЗВА, ЧЕ СЕ ОТВЛИЧАТ ЖЕНИ ЗАЩОТО СА БЕЗЗАЩИТНИ, НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ И ИМ ВЪРШАТ ЛОШИ НЕЩА СВЪРЗАНОС ТЕХНИЯ ПОЛ. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ДОБРЕ? И СТИГА СТЕ НАМЕСВАЛИ КОНВЕНЦИИ ИЛИ ФЕМИНЪЗЪМ, ЗАЩОТО ВАШЕТО ВЕЧЕ СЕ ПРЕВЪРНА В ДИВ ГНУСЕН ПАТРИАРХАТ И ТО РАДИКАЛЕН И ПРЕСТЪПЕН.

64

Анонимен

преди 5 години

обърканите германци, нека приемат в държавата си още 10 милиона араби и африканци, та да им пръснат накрая "халките". Както има в САЩ афроамериканци така ще има в Европа афрогерманци. Да са им живи и здрави и многобройни.

63

Анонимен

преди 5 години

Вчера един имигрант намушкал една германка в къщата й.Бедна, бедна Германийо, що не прие итанбулската конвенция да те пази? А, пардон, вече била приета там....Бедна бедна Германийо, що не регистрира сигурни места, за жени пострадали от насилие? А, извинявай, и това го имало....Смех, смех....

62

ПЕНКО

преди 5 години

БОЛЕСТИТЕ НА "ВЕЛИКОТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО " ОБЩЕСТВО !!! ЖЕНИТЕ РАЖДАТ ЖИВОТА И ГО ЗАЩИТАВАТ И ГО ОТГЛЕЖДАТ И ПОДКРЕПЯТ ДО "СМЪРТ" !!! МЪЖЕТЕ СА НЕВАЖНАТА ЧАСТ : ЕДИН КОЧ ;ЕДИН ПРЪЧ ; ТЮЛЕН С ХАРЕМ ; ЕДИН БИК ...И Т. Н. !!! ВСЕКИ ,КОЙТО МАЛТРЕТИРА И УБИВА ЖЕНИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАРЕН ЖИВ С МАЙКАТА МУ И ДА СЕ ПУСКА КЛИП В ИНТЕРНЕТ /ТА ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ,КАКВО ГИ ЧАКА / !?!?!?

61

MGTOW

преди 5 години

Абе днес, що не си рег-нете някой fem домейн и там да си изливате простотията в safe-space-a? От коментарите виждате, че не сме толкова прости за колкото ни мислите. От "новините" ви обаче си личи, че вие сте.

60

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле ли ви пишат Текстовете вече.............хаха а какво правите вие в тоа сайт ............ясно

59

Надя

преди 5 години

Тъжно е че се случват такива неща, би ми се искала хората да не си причиняват така мъка и болка.

58

Благодарен

преди 5 години

Благодарен съм на този сайт, че публикува снимки от протестите на 8ми март. Най-много ми хареса снимката на разкрепостена жена държаща надпис: "Жени не раждайте българчета".

57

Nightborn

преди 5 години

Веднага да приемат истанбулската! Никакво забавяне, че не останаха жение в пусто Мексико!

56

Анонимен

преди 5 години

жени.Особенно в северните части ,където нормалните хора избягват да ходят.Съвета е когато ви нападнат на улицата да давате всичко ,за да не ви струва живота Той там няма особенно висока цена.

55

Я па я..!

преди 5 години

Така е като не са приели Истанбулската конвекция.

54

Гледна точка

преди 5 години

Решението - Дойче Веле да убие всички мъже.Много елементарна логика Уотсън. Значи за да не убиват мъжете, трябва да ги изтрепем!? Не трябва тези мъже да се научат да не си избират комплексите убивайки. Превенцията е много важна, затвора също!Що сте толкова първични не мога да разбера?

53

Иво

преди 5 години

Тия , на ли призоваваха Мадуро , да спазва демокрацията . Явно там са се "демократизирали " , та дават съвет на другите , как да живеят . Или на президента им , не му пука за случващото се в страната му , важно е , да плямпа , каквото му кажат американците.

52

Анонимен

преди 5 години

Ако убият жена в мюсюлманска страна с камъни (едни такива мюсюлмански културни особености), Дойче Веле е глухо, нямо и сляпо. Ако убият бяла жена в Южна Африка, това също няма да бъде новина за Дойче Веле и няма да бъде публикувана. Изобщо, омразата срещу белите хора и християните е издигната от Дойче Веле на пиедестал. Но! Забележете лицемерите - реч на омразата е само, ако не харесвате диваци и варвари. Ако искате да провокирате омраза към белите - това не само не е омраза, а е задължение.

51

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупава феминистка манипулация!

50

Анонимен

преди 5 години

Поредната *** феминистка статия!

49

Додо

преди 5 години

"Убиват ги, защото са жени. "==========Решението - Дойче Веле да убие всички мъже.

48

Присмехулник

преди 5 години

и да, тъжна е съдбата на тези жени и аз съм с тях от цялото си сърдце, но президентът на мексико не е ли от вашите, джендърите? от десет години е там, защо не направи нищо по въпроса, освен гей прайди?

47

Присмехулник

преди 5 години

"Убиват ги, защото са жени. Нападани, отвличани, без значение кога и къде", а при нас ги убиват, защото са медици, или просто така... полът е без значение. или някой от редакторите на дойче педо - веле смее да се нахака в татарлъ маала като обикновен гражданин, без привилегиите на придворна джурналистика? :-)

46

ууу

преди 5 години

След като прочетох повечето коментари си зададох въпроса -- що не отиде онази леко ухилената от малката снимка да отиде да се гръмне? Ако има достойнство де!