11

Ей,юноши бледи!!!

преди 5 години

Дечурлига ,България опустя още с отварянето на границите.Най напред турчулята с голямата екскурзия около 500,000 хиляди поеха на юг,а след това през 90-94 и 96-97 над милион и половина отлетяха на запад ,без обратен билет. Днес вече е *** ми-дойди ми.Но това хора под 35-40 години не са го преживели и няма как да го разберат и проумеят.България не е държава от 10 години ,юнаци !,,Крушката си има опашка" казва народа.А който не харесва страната си-прав му път,,там" чакат поредните мигранти!

10

Анонимен

преди 5 години

Турция е най-големия враг на България!!!Кога ще го разбере Джамбаза!!Сърбия е сложна тема...............цяла книга може да се напише за отношенията България-Сърбия!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки тръгнал да говори за Сърбия и Западните покрайнини, а не казва, че България се е превърнала в турски вилает и американска колония!Псевдопатриот е той.............няма спор!!

8

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост на тоя псевдопатриот - Джамбазки!

7

БЛЯК

преди 5 години

Джамбаски е кръгла нула...

6

mierda

преди 5 години

tia bg trupove dokoga shteim pozvoliavate da zaburkvat novi i novi problemi deba boklucite

5

Анонимен

преди 5 години

Да, ама не..............хаха......................България е гетото на ЕС.............дълбока периферия...............бедност и корупция!!

4

анонимен

преди 5 години

да водеща е в региона по масаво преселение в чужбина зо последните две десетилетия 2 милиона избягаха навън

3

za BG

преди 5 години

България .............формално-член на ЕС , неформално - американска колония и турски вилает.............няма такъв абсурд в целия свят!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Силна и водеща може да е само и единствено държава от която не бяга населението а стои тук и се развива. Вече села и градове опустяха и края на България се вижда и с просто око.

1

бай ганю

преди 5 години

водеща и силна би могала да бъде държавата ни когато в нея има реформирани и силни институции и много силна правосъдна система която сегашните управляващи не искат да има сега сме последни в ЕС по всичко и си мислим че сме първи на балканите по нещопърви сме по еснафщина,не толерантност,злоба и омраза това ние съдържанието от горе до долу