15

Анонимен

преди 5 години

Добре, кажете за Холандия, къде и кога е по-евтино да се пазарува - основно за дрехи и за неща от бита, за храна ще търся Lidl.

14

Анонимен

преди 5 години

Преди да напишете коментар ,моля прочетете ,за да разберете ,че това се е получило от обърнатите 300 контейнера през януари ,а не изхвърлени от хора .Имаше матраци ,якета ,маратонки .мебели ,всичко което се е намирало в контейнерите плуваше във водата Цялата войска помогнаха да се почисти горе долу,Даваха по Тв колко доброволци са отишли ,за да може по бързо да придобие нормален вид Тук не се изхвърлят боклуцитв хората ,така както на много места по света

13

Анонимен

преди 5 години

До Мах.Ти пък си изложи тотално с твоето ,научно,, обяснение.Холандия и Недерландия са били две различни неща хахаха Колко дни си в Холандия ,защото аз 29 г

12

Анонимен

преди 5 години

Ако можеш помогни, ако - не, не дразни хората.

11

Max

преди 5 години

В Холандия ли ще идваш да работиш или в Нидерландия??Защото това са две различни неща.Едното е държава а другото провинция.Прочети малко инфо пък после ще ти кажа как е тук : )

10

Анонимен

преди 5 години

Обмислям да ходя да работя в Нидерландия(Холандия), какво ви е мнението? Сериозно питам.

9

Анонимен

преди 5 години

Е, щом е при холандците - добре е. Нека да има работа за нашите роми там, да чистят бреговете.

8

бай ганю

преди 5 години

ех що не беше жилязо до сега да съм там с каручката и моита махала да го събираме

7

АнонимеН

преди 5 години

ЕС ЗАБРАНЯВА СЛАМКИТЕ НО РЕАЛНО НЕ ИЗГРАЖДА ИЗОБЩО НОВИ ЗАВОДИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА *** ЩОТО ОТ ТЯХ НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ!ПЛАСТМАСАТА Е НЕЗАМЕНИМА !! ХАРТИЯТА НЕ МОЖЕ ДА Я ЗАМЕНИ , ЗАЩОТО ЩЕ ИЗСЕЧЕМ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ГОРИ!НОВИ ЗАВОДИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА *** ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТО ТАКИВА НЯМА И ЕС НЕ ПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА ЩОТО НЯМАЛО ПЕЧАЛБА!НА ВСЕКИ 2 ДНИ САМО НИЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ПО ЕДИН ПЪЛЕН ПЛИК С ПЛАСТМАСОВИ ОТПАДЪЦИ А ЗАВОД ЗА ПРЕРАБОТКА НЯМА САМО ГИ БАЛИРАТ И НАТРУПВАТ!

6

Burzum

преди 5 години

Пластмасата ще ни погуби един ден....става все по зле...

5

Анонимен

преди 5 години

Произвеждат се някакви си неща на другия край на света, понеже там е евтино и дай по целия свят да ги разнасяме.Иначе всички много милеят за природата, но са готови да пренасят стоки и товари и съответно да замърсяват планетата защото така е по-изгодно.

4

Бай иван

преди 5 години

Гадна путинска пропаганда. Само българите хвърляме отпадъци и цапаме, на запад от София такива неща не се случват. Фейк нюзззз.

3

Така е ..

преди 5 години

Случва се. Ще почистят. Холандците са народ , не ***.

2

Констатация

преди 5 години

До това води без.мозъчното консумативно общество, създадено от капитала. Тотална липса на мисъл за човека и природата.

1

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да изхвърляте пластмасови отпадъци,които не се разлагат,докато цялата фауна загине!Честито!