320

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

ГЕРБ ЩЯЛА ДА СЕ ПРЕКРЪСТИ НА СМЧ (СИЛНО МОЙ ЧОВЕК)

319

Анонимен

преди 5 години

Баце до онзи ден не си хвърляше партийната книжка.Сега се сети че комунистите били виновни.Абе как да ги харесвам тия наши политици,бе?

318

Анонимен

преди 5 години

И защо не я пуснат в Нета тази прочута докторска дисертация, нека да я прочетем, да я оценим, да и се възхитим...Още малко и ще я скрият в трезора на Банката.

317

Анонимен

преди 5 години

ДО БайфиданИ НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ НАРЕД С ДРУГОТО ТОЗИ ЧОВЕК И ДО ДНЕС Е КОМУНИСТ (ОЩЕ НЕ Е ВЪРНАЛ ПАРТИЙНАТА СИ КНИЖКА)Странното е, че дори Корнелия не е била член на БКП, а в ГЕРБ е фрашкано с комунисти.

316

Заразно е

преди 5 години

Явно, че простотията на Бойчето е заразна. Всичките му герберастки управленски калинки, които са назначени от него в администрацията ни, са големи простаци.

315

Анонимен

преди 5 години

В софийскмят че е по-близо!

314

Млад историк

преди 5 години

Никога България не е управлявана от толкова *** човек. По *** е дори и от Тодор Живков.

313

Iozeff

преди 5 години

До АнтикомунистВ моменто него са го надупили от ДПС! Ха-ха-ха!

312

ШМАТКА

преди 5 години

О, немой са кахъри за тва ! След три дни вече никой няма да си спомня за тебе крадецо,*** и селски тарикате без никакви обноски и образование!

311

Iozeff

преди 5 години

До БайфиданВ това се изразява трагедията на Бг! Наистина борисов е доста простичак! Доста!

310

Тинев

преди 5 години

До БайфиданТъй като, при " демакрацията " интелектуалното ниво на българина се ""издигна "" до: " Радка пиратка, дай две бири и музиката да свири и "ОСОБЕНО СЪДЪРЖАТЕЛНАТА: Тез Червени Домати Кой Ги Мама Разклати, съвсем естествено е прочелия Винету да бъде избран от полуграмотните избиратели.П.П.Когато тинята изплува и започне да се възприема за каймак, лошо и се пише на такава държава.

309

Байфидан

преди 5 години

До колко е ***. Този "***" човек е с титла д-р, бил е гл. секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. Дали е случайно и колко българи са го постигнали?

308

Колко е прост?!

преди 5 години

*** човек ни "управлява". Сами сме си виновни.

307

Скептик

преди 5 години

27 годишен Командир на Батальон.Тоя е по зле и от Живков дето беше полу- легален (той се крие ама не го търсят)

306

Forever

преди 5 години

Щом говори за пенсия,иска му се да се пенсионира вече,и той самия се моли да не го избират,но дали ще може,някой го натиска за четвърти мандат,такъв нов продажник трудно се обучава.

305

Анонимен

преди 5 години

До ДОНОС Тюркски и турски произход са две напълно различни неща. Явно не си чел достатъчно. Не се излагай.

304

Да де

преди 5 години

Стар *** си ти Бойче, ама много ти е просташко говоренето. Излагаш ни пред света. Не можеш да четеш, говориш махленски, мляскаш, използваш мутренски мимики. Мислиш си, че казваш нещо, а то едно голямо нищо. За десет години, откакто си на власт, къде отидоха другите държави, къде сме ние. На опашката.

303

този е турчин

преди 5 години

а ДПС кои са,че с тях се обсъжда превъоръжаването на армията ???!!!ДПС ли ще превъоръжава армията ??!!!Борисов винаги е бил турски политик и ще си плати за това !!!!

302

Анонимен

преди 5 години

Любимата му песен е "Батальонът се строява".Той бил командвал батальон?Но как аджеба старши лейтенант ще командва батальон?Преди време пред мадам В баничарката,сподели,че мечтае след два,три мандата премиер и един президент да се оттегли от политиката и да се събере с "една женица" и спокойно да си изкара старините.Може би в Испания.Но не мисля че скоро сам ще пусне кокала.Тези,които го създадоха,само те могат да го махнат от властта.Народът няма думата.

301

Forever

преди 5 години

Откакто си на власт,постоянно такива въпроси и глупости са ти в главата,никога не си постави сериозни въпроси,като демографската криза например.За кой ли ще говори БСП? Пак за тебе,ще се оправдават с идиотщините ти,от тебе са го научили.