360

Така де

преди 5 години

Защо по-възрастните хора казват, че Т. Живков бил ***?! Като слушам и гледам този опростачен тиквен индивид, мисля, че Живков е бил великан.

359

Бях таман аскер

преди 5 години

Куките ходеха да гонят насила по-богатите турци с хубави къщи, коли, дотях спекулантите ченгета им купуваха за 3-4 хиляди лева имущества на стойност 30-40 хил. Долара беше 10 кинта. Бедните турци не ги гонеха, на тях нямаха какво да им вземат. Хората плачеха.Зверска простия беше.

358

Отвратително и тъжно

преди 5 години

Все някой друг му е виновен на Бойко, ама той така "управлява" милата ни България, че стигнахме дъното по заплащане. За десет години успя да разгради държавността, да обезлюди България и да прогони чуждите инвеститори. Отвратително и тъжно.

357

Анонимен

преди 5 години

С дясната костовистка Нинова,БСП няма шанс и трудно може да спечели избори,просто поставете Станишев или някой друг,ако БСП иска да спечели!

356

Анонимен

преди 5 години

Виновни били комунистите, а когато е тръгвал с кубинките и автомата той от ГЕРБ ли е бил?

355

Анонимен

преди 5 години

Ако искате БСП да спечели,сложете някой друг начело на БСП!Или върнете Станишев. Просто е!

354

Анонимен

преди 5 години

До НедоумявамКомунистите, които го наричат така хора ли са ?

353

Корнелия

преди 5 години

Хубаво име, германско, не е Даша или Маша, Стана или Пена! Що и викат кака ***? От руското курица ли?

352

Отговор

преди 5 години

До: Да те попитам"Бойко, защо за десет години другите държави дръпнаха напред, а България стигна до под дъното?! На първо място сме по корупция и кражби и на последно място по заплащане на труда на работниците."Защото управлението му е безхаберно, корумпирано, опростачено и крадливо.

351

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБай Тошо никога нямаше да бъде избран в едни нормални избори, никога! Така, че неговото не е никакъв рекорд!------Като гледам днешното управление,Бай Тошо е буквално титан в политката в сравнение с тях!Бай Тошо направи България на 25 място в света като развита държава.

350

Недоумявам

преди 5 години

Бочко, имаш хубаво име, а защо хората те наричат Тиква?!

349

Анонимен

преди 5 години

Аз му желая още 10 години поне да управлява!

348

Как не видяхте

преди 5 години

33 години управлява Тоше, който беше тотално и функционално неграмотен, не можеше да се изразява, и не ви направи впечатление! Съмнително е дали въобще е учил след 12та си година, ама беше много хубаво! Не се уточнява какво е това- много хубаво!

347

Бойко Борисов

преди 5 години

До Да те питамЗащото през тия 10 години 1 година на власт беше Орешарски и фалира държавата за трети пореден път!

346

Що бе

преди 5 години

До Да те питам- Братчеда е работник в КРЗ- Варна, 2 000 не ги харесва, стига и до 3 хилки. Това да не е лоша заплата?

345

Излагация

преди 5 години

Излагаш България, Бойко. Крайно време е реално да се образоваш, да се научиш да говориш правилно и да четеш без да се запъваш. В очите на всеки средно интелигентен човек, изглеждаш жалко.

344

Да те питам

преди 5 години

Бойко, защо за десет години другите държави дръпнаха напред, а България стигна до под дъното?! На първо място сме по корупция и кражби и на последно място по заплащане на труда на работниците.

343

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОпрощаването на дълга на мюфтийството е консултирано преди това при президента, президента е човек на БСП, така че най-малко БСП има право да се обажда за него или да търси документ.

342

Станишев

преди 5 години

в Европа малко се понаучи на политика, той въобще не е ляв! Ко искат да печелят от вот на фанатизирани комунисти и сталинисти да издигат оня хахо Таско Ерменков!

341

Анонимен

преди 5 години

БСП ако иска да спечели,да върне Станишев да управлява!Хората не искат да гласуват за Нинова,защото е дясна!