35

как може?

преди 5 години

Дичев да си смачка тапиите, че глупостите, които говори нямат край. И освен това - откога трябва да се вълнуваме, че ЧСИтата, които станаха милионери в кризата, в момента се налага да си свиват бизнеса, респективно печалбите? Работя в международна компания и като коментирам с колегите никъде в Европа го няма феноменът на ЧСИ-милионери. А това, че фирми купуват вземанията - ами нали ги купуват с образувани дела, които същите ЧСИ водят или образуват нови при тях, написаното просто е no sense!!!

34

Анонимен

преди 5 години

безумно високите лихви, както и честана последваща едностранна промяна във вноската, от страна на лихваря, са в дъното на 99% от лошете заеми.арменеца сега би казал - "ама то риска в бг е висок!" ами висок е защото сам го създаваш да е висок ве търбух - високата лихва автоматично генерира висок риск, кой малоумната ти тиква се опитва да "компенсира" с още по голяма лихва, и абсурда става хиперболичен! разбираш ли или не разбираш! кой тие казал, че трябва да имаш печалба 5%, а не 1%? кой?

33

Анонимен

преди 5 години

и какво излезе в крайна сметка ?ами излезе, че бамките е*аха *** мата на икономикаата, закарвайки в нелегалния сектор или въобще извън играта - много над половин милион потенциална "работна ръка", което пък обратно рефлектира не само като отношение към тях от страна на хората, но към социалната и демографска ситуация в страната!с други думи - банките буквално убиват българия, което не е пресилено да се каже! а може би това е била целта ?!но бумеранга има свойството да се връща!

32

Ми

преди 5 години

За 93 лв задължения платих 430 на чси. Плащах му по 5 лв на месец. Мамата му се.... на персонала. Бележки, подписи, ксерокси, време, злобни погледи и т. н. Ама на мене ми беше кеф.

31

Анонимен

преди 5 години

Tesi sadii pritejavat arheopostroikite na cialata zemia, ami plastat li si danak sgradi, taksi smedt, a, Goranov?!

30

Анонимен

преди 5 години

Kak, nema li obeseni sadii?!

29

ЧСИ

преди 5 години

Са личните мутри на ГЕРБ..

28

анонимен

преди 5 години

ЧСИ се награбиха, взеха каквото можаха от хората, оставиха ги без жилища, вече няма какво да вземат! Естествено е, че краят им идва!

27

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не става ясно къде отиват въпросните 90% от делата?

26

До Кашкавала

преди 5 години

Краде се енергия, защото иснталациите са вертикални, а не хоризонтални.... Преди парното беше евтино, никой не е мислил да краде....Изнасяхме ТОК и парното, както и сега е "отпадъчен" продукт....С две думи на и сега на централите, топлото им излиза почти без пари....Преди 2005-а година, за Парно се плащеше максимум 80 лева с топлата вода за апартемент 100 кв... целия всичко бумбтеше на макс ( излоция не ти трябва) сега плащаш 400 (без водата).Хората минаха на алтернативи ( пелети и дърва)

25

Man

преди 5 години

ЧСИ трябва да бъдат премахнати от корен, помен да не остане от тея лешояди долни. Преди време имах някой лев и исках да си купя апартамент. Даваха ми акъл да видя в сайта на ЧСИ, там продавали апартаменти по-евтино. Видях, наистина е по-евтино, но не купих от тях. Никога няма да купя нищо от тях, тези изедници мръсни, кой знае колко човешки съдби са почернили, да им стоят ей така имотите по сайтовете за продан и никой да не ги купува дано.

24

Анонимен

преди 5 години

ще се пръснете от лакомия ей, буквално и преносно ще се пръснете!алчни ко-пелета!тая планета няма да свърши добре, това ми е прогнозата! много е ненаситно "окото"!

23

Аз

преди 5 години

До АнонименАко ги изкупиш на 10% от цената, достатъчно е да си събереш парите само от един длъжник и ще си върнеш това което си платил за десет. ;)

22

Анонимен

преди 5 години

САМО ЧСИ ЩЕ НАУЧАТ БЪЛГАРИНА ДА СИ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ А НЕ ДА ХИТРУВА

21

Анонимен

преди 5 години

До 4камарати народ поне са над 300 000 не се хващат на нормална работа--)подписал си за вноска 500 лв /примерно/, тя става 800 лв! че ти не си се подписвал, а и теб не са те одобрили за такава вноска! с тази вноска ти директно НЕ би бил одобрен, ако кандидатстваш към момента, в който тя става 800 лв.т.е. ши-бания лихвар отпуска съзнателно заем, за който знае, че съвсем скоро ти НЕ би отговарял изобщо! Ами това е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО!

20

Анонимен

преди 5 години

Ще се кротнат като убият двама трима ще се ***,как му пратиха на оня от НАП един куршум и се кротнаха,така и със тия ЧСИ ,те са всичките пенсионирани ченгетата знам двама трима ,всичко е заплетено около партия герб ,мафия,рекет и т.н.

19

Анонимен

преди 5 години

самият факт, че един "заем" е стигнал до чси показва, че той е бил напълно грешен и за двете страни и бамката тотално се е ос*ала с този "заем"!

18

анонимен

преди 5 години

ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОТ 1000ЛВ ПРИ ЧСИ СУМАТА НАРАСТВА НА 4000 ЛВ. НАЧИСЛЯВАТ СИ НЕЗНАЙНИ ТАКСИ, КАПИТАЛИЗИРАНА ЛИХВА, ДДС И ОЩЕ НЕЗНАЙНИ ДРУГИ СУМИЧКИ. ТЕ СЕ НАРЕЖДАТ СИГУРНО В СПИСЪКА НА МИЛИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ДА ГИ ЗАКРИВАТ ТЕ ЗАБОГАТЯХА ДОСТАТЪЧНО.

17

Анонимен

преди 5 години

Кое не виновна топлофикация ,на мой приятел баща му е шеф на топлофикация,Георги Беловски ела да му видиш апартаментите в Красно село магазините имотите ,що никой не го пита от къде са парите ааа ,*** народ сте си и това купувайте повече вазелин и мълчете несретницииии.

16

Кашкавала

преди 5 години

Топлофикация не е виновна, а съсобствениците, които крадат енергия.За делата, до скоро можеше да си направиш справка по ЕГН или фамилия на сайта на съда... Трябва и гражданите да са по активни и да се интересуват за правата и исковете срещу тях...