188

Бедния българин

преди 5 години

Работата не отива на добре, аз съм набор 93 и знам че няма да стигна до пенсия. Ако стигна то ще съм на 70 + години. Млади хора има , деца също, в малките населени градове е пълно с млади семейства с 2,3 деца. Проблема си остава ниското заплащане навсякъде и за това всеки бяга. Не бягат само тези на държавната хранилка - връзкарите, те гонят младите от тази държава

187

Анонимен

преди 5 години

Пълна порнография. Тая статия е пълен ***. Все едно я е писал воловар с *** си.

186

Да допълня...

преди 5 години

А проблема на демографията са ниските заплати и пенсии.

185

SS

преди 5 години

Крайно време е вече да се гласува не с бюлетината а с КАРАБИНАТА.Винаги в БГ е имало 2типа хора:За власта -правоимащи и рая.Раята има формални права,и само задължения данъци осигуровки,глоби и т.нСамо простия българин не го разбра и ходи като овца да гласува.А за фалш.пенсии.в БГ има поговорка КОЙ КАК СЕ УРЕДИ.ДОКОГА?

184

Бат Ман

преди 5 години

Нищо не разбрах от статията ама като чета коментарите се оспокуявам че не съм единствен.

183

Анонимен

преди 5 години

И двете неща са проблем.............демографията е много зле, българите изчезваме, на тая територия ще се настанят само роми и турци!Фалшивите пенсии са следствие на корупцията в територията!!

182

Пламен

преди 5 години

Стига с това зомбиране бе. Как да не е важно дали ще има присъда

181

А,

преди 5 години

Лицата, които са се възползвали, от такива фалшиви пенсии, са били от различни прослойки, включително бивши кметове, заместник-кметове и общински съветници....Все хора гравитиращи около партии.

180

Анонимен

преди 5 години

Spirate da plastate v noi.....problemite izchezvat automatik....

179

Анонимен

преди 5 години

Вчера разбрахме, че и ромите се изселват от убавата България. Само трябва последния да свали шалтера.

178

Анонимен

преди 5 години

Ромите обичат да " берат" и НЕ ОБИЧАТ да орат и отглеждат. Рано си продават дъщерите за да има храна и за следващите.

177

Силистренец

преди 5 години

Не било важно дали ще има осъдителни присьди! Заради такива като теб сме на това дередже.Ами да му ръкопляскаме бе тьпак .Повдигане ми се от такива ***.

176

Оше повтаряне

преди 5 години

Фалшиви патриоти плашат с ромите, че щели да останат само те тук. Ромите са чергари и живеят там, където може да се "бере". Когато тук дойдат другите, тогава ромите ще усетят дали да останат или ще ходят на друго място да берат.

175

Анонимен

преди 5 години

Тези, които пълнят ос. фонд,в повечето случаи вземат малка пенсия и за малко години.Големите пенсии се взимат от тези, които не плащат осигуровки /държавни служители,милиционери, военни, съдии, прокурори и др/ а и ги взимат дълго време, като при това работят, обикновено охранители на банки и други! За България винаги е била в сила поговорката болен здрав носиВ държавите на мафията обикновено е така!

174

Повтарям

преди 5 години

По нашите земи може да се заселят и хора от друго място, но държава и НОИ ще има, както и да се казва държавата. При тая глабализация празно няма да има.

173

Тарикатите

преди 5 години

През 90-те години много мои познати казваха, че няма да се осигуряват и всичко си слагали в джобчето, защото пенсии след време нямало да има, тъй като държавата щяла да фалира, тъй като нямало да доживеят пенсия и т.н. Сега същите тия реват най-много, че пенсиите им били малки. След време ще се случи същото със сегашните тарикати. Тук може и да се заселят хора от друго място, но държава и НОИ ще има.

172

Анонимен

преди 5 години

Най после някой да каже че царя е гол и му се мандахерцат ***.те. Проблема още повече ще се задълбочава с това изтичане на млади хора. Даже в момента сме под чертата. Няма млади хора няма производство няма постъпления в хазната. Осланят се на един гол туризъм който е в разпад. Така ли се пълни хазна с глоби и данъци. Сбъркана политика и още по сбъркани управници. Хазна се пълни с производство и износ това онова сеяндурче Гората трябва добре да го знае. Ако изобщо е учил за това.

171

Ветъра на ПОДмяната

преди 5 години

170: Това,че НОИ се краде не е проблем.Това,че в НАП се краде не е проблем.Това,че в държавата се краде на всички нива не е проблем......________________________________________________________________________________...проблема е когато оскотелият човек -българин реши да открадне от крадците във властта !Ето тогава има проблем и системата се задейства .Българинът е толерантен и бива смачкан,останалите общности са нетолерантни и се поощряват от властта !

170

серена

преди 5 години

Питам се и не намиран отговор.Тези дето работят в НАП,НОИ,различни министерства и свързващи звена,под министерства на какви пенсии са се уредили и кой им е плащал за да са добре днес.Всички ние сме им плащали.Това е точния отговор.Да ме извините,но от другия месец плащайте,но без мен!

169

qwerty

преди 5 години

Заглавието е по-добре да бъде:Проблемът на НОИ са фалшивите пенсии И демографията!