8

Активист на БКП

преди 5 години

До Анонимендо 5: За Испания не знам,но от Италия забавиха да изпратят формуляр на дъщеря ми повече от 8 месеца ! Така,че бюрокрацията е навсякъде !

7

Активист на БКП

преди 5 години

Тези пенсии се отпускат само и единствено на привърженици на ГЕРБ !!! Да се знае !!!

6

Ми ъмм

преди 5 години

Ако пенсията ти е 400лв. И си сам струва ли си да напускаш добра платена работа за 400лв? Пенсиите трябва да са 1000лв. С тези 400лв не можеш да си покриеш сметките. Ако имаш синове , внуци да ти пращат хиляди от чужбина и да ставаш жертва на телефонни измамници не си струва. И цгните това чакат да ти вземат пенсията. Да те ограбят. Ни така , ни така.

5

Totenkopf

преди 5 години

А според тия "експерти" осъдени дали ще има? Че видяхме миналата акция в ТЕЛК, лекарите си ги пуснаха по-живо по-здраво.

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой какво е лъгал, но една позната вече 4 месеца чака от НОИ да пратят документите в Испания, и от испанския НОИ я успокоили , че от всички държави с които работят - от Бг обират лаврите в туткането, та ако до още 2-3 месеца не получи отговор да иде да им пуснат някакво ново запитване, което поради изминалите 6 месеца не би трябвало да се бави .

3

Жо

преди 5 години

УВЕЛИЧАВАНЕТО на трудовия стаж чрез документ за и категория е, че 3 години кат. или 4 г. кат. се броят за 5 г. тр. стаж.По този начи, ако се сдобиете с документ, че сте работили 21 г. кат. тежък труд, те ще бъдат приравнени на 35 г. обикновен труд. Това значително ще увеличи пенсията ви.Колкото до избора на най-добре платените 3 г. (36 поредни месеца) отпреди 1997 г., от тях пенсията ви няма да се увеличи много- в повечето случаи от 3 до 7 лв

2

АнонимеН

преди 5 години

ПРИЗНАВАМ ДОСТА ОТ ПОКАЗНИТЕ АРЕСТИ !!НО ТОЗИ СЛУЧАЙ МИ ЗВУЧИ ТВЪРДЕ ИЗМИСЛЕНО!!!ЗА ДА ВЗЕМЕШ ПЕНСИЯ ТРЯБВА ДА ИМАШ ВЪЗРАСТ!!!! ОТ 97 ДОСЕГА СА НАД 20 ГОДИНИ! ТИ АКО СИ РАБОТИЛ 20 ГОДИНИ ЗА МЕН СИ СИ ЗАСЛУЖИЛ ПЕНСИЯТА!ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТАЗИ АКЦИЯ Е С ЦЕЛ ДА СЕ СПЛАШАТ НОВИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, ЧЕ ОТ ТАЯ ГОДИНА ИМ ОРЯЗАХА ПЕНСИИТЕ С НОВИ ПРАВИЛА ОТ КОИТО БОРИСОВ ЩЕ СИ СПЕСТИ ПАРИ!

1

ГНОЙ

преди 5 години

Ми с пари всичко си купуваш. Ще има още злоупотреби и схеми. Сега всичко ще се потули. Ще измине известно време докато робите забравят за случилото се като ги налетят куп проблеми в къщи на работа и тн. И схемите пак ще започнат да се сформират. И краденето почва отначало.