29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе коментирай неосведомен и не лъжи! Не перат пари на ГЕРБ, а на червените мутри. Техен представител, пълномощник и действащо лице в България е Емил Хърсев!

28

УМЕН ГУЩЕР

преди 5 години

Е нашия тарикат ИТ гуру финансовото божество живеещ на пустинния континент зад Нова Зеландия прави финансови схеми,шер холдери,асетс говърмент и бла бла и докато не го хванат службите в Мелбърн и да го покажат по ТВ на нашенци че са хванали голям финансов злодей каращ старата си тойота под прикритие

27

Ядосан

преди 5 години

Див! Дивен , дивен! Крадци! Защо ми изтрихте коментара!

26

Анонимен

преди 5 години

Пирамидата е голяма, световна. По-трудно се събаря, повече балъци има по света и международно. Защо не обвинят медиите за измама чрез рекламирането им? Медиите все са невинни за лъжите си.

25

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е как тая *** *** е измислила такива схеми. Само и вижте снимките в Гугъл :)

24

Шопо

преди 5 години

Да откраднеш от краварите не е престъпление ,а възмездие за причинените от САЩ злини на човечеството !!!

23

Циник

преди 5 години

На 33 години - оперирал с милиарди! Някой преди мен го каза - единствената му грешка е, че не е спрял навреме.Нямам жал за балъците инвестирали във фирмата му.Не е луд този дето яде баницата.За 2 години милиардер в САЩ - явно не е ***...даже напроив.Апропо - колко от тукпишещите могат да покажат такъв стартъп?

22

Анонимен

преди 5 години

Светът се напълни с мошеници, то май почтени хора не останаха(вече).

21

Анонимен

преди 5 години

Дори из дебрите на джунглите африкански хората нощем спят с едно око отворено от страх някой българин може да дойде и да им открадне скъсаната черга от пода на колибката им! Ако и това не е световна слава, какво е тогава?!

20

Mile Kitich

преди 5 години

Браво на младежите!

19

реалист

преди 5 години

Славата на българина се шири надлъж и нашир по света! Но да си призная, българите ги умеем тънките занаяти. Все пак сме племе, което през хилядолетията сме развил тънкостите на два занаята до ниво на наука - просттитуццията и "финансовите операции"! Дори националният ни герой Васил Левски е един известен крадец!

18

Анонимен

преди 5 години

Да, да си дойдат тука и пак да се организират протести в тяхна защита. И накрая американското правосъдие ще клепне, както в предния случай. Поне сме го отработили.

17

Гледна точка

преди 5 години

И в правосъдието в САЩ има пробойни.За средностатистическият човек правосъдието е бързо, но докато се наканят да импийчнат Тръмп и той мандата му свършил. Би било добре, това да става най - много в рамките на 6 месеца.

16

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименА бе аланкоолу,90% от хората по света и не подозират,че съществуваме!

15

Анонимен

преди 5 години

Имал неблагоразумието да кацне в ЛА. Иначе компанията е регистрирана в Дубай и Белиз, офисът е в София , сървърите в Хонконг и София. Криптовалута като биткойн, но се обявява в много страни като схема Понзи.В Уики има инфо по въпроса.

14

Анонимен

преди 5 години

Мдаа крадливо семейство.

13

Анонимен

преди 5 години

Затова нормалните хора по света, чуят ли българин, извръщат с погнуса глава.

12

Мда

преди 5 години

До JailТова е вярно,но само отчасти-в затвора влизат само неудобните,а "правилните"-в политиката и бизнеса!

11

Анонимен

преди 5 години

От лъжлив и крадлив ***, какво друго да очакваш.

10

Мда

преди 5 години

Не ми е ясно тея с какво точно са се занимавали и дали е законно(едва ли),обаче американското правосъдие е по-скоро машина за пари, налагане на власт и разправа с неудобните,отколкото правосъдие.В последните години се разбра,че не може да му се има вяра!