12

Анонимен

преди 5 години

Разглезената микла заплашва с отмъщение... А сеща ли се, че за отмъщение се отмъщава. След като не е разбрала на няколко пъти, че с набезите си върху мен ме злепоставя, ще я излагам и подигравам докато мърда. А за мръсотии се отговаря с по - големи мръсотии ;)))

11

Анонимен

преди 5 години

признак 11 - Вие сте леко грозновата

10

Анонимен

преди 5 години

Че аз винаги я гледам жената в очите... И в горните и в долните.. Само, че когато тя ми погледне портфейла и оставам на сухо....

9

Анонимен

преди 5 години

7, от твоя коментар човек остава с впечатлението, че ти би постъпил като този, за който се говори в 3, 4, 6, защото очакваш да няма никакви други последствия освен това, че ще престане да ти се обажда момичето,което се е влюбило в теб и ти се е доверило, но ти си решил да се подиграеш с нея.Е, ще те разочаровам. За злобни подигравки винаги има възмездие.Разглезеният *** напразно разчита да му се размине, след като се е изплюл в лицето на доверчиво момиче. Истината боли, нали комплексарче?

8

Анонимен

преди 5 години

Някога бях гларус. Едва една от 20 жени си заслужаваше усилието да го извадя от панталона. За останалото не се изисксваше усилие. Но намирането на тази една от 20 си заслужаваше всички други усилия. Ако си мислите, че вие сте тази една, желая ви успех... Мислите си, е сте принцеси и всичко ви се полага... МЪЖЕТЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НЕ ВИ СЕ ПОЛАГАТ. Трябва да ги заслужите. Съжалявам за лошата новина, но все някой трябва да ви я каже. Дори и най - мизерния мъж трябва да си го заслужите.

7

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е позволено да правя всичко, което поискам, стига да съм готов да си поема последствията. Ако последствията са да спра да научавам новини за разглезена микла, едва ли ще жалея до края на живота си. Жени, не можете да имате всеки мъж, който пожелаете. За ваше съжаление. така е устроен живота. Много малко от вас са истински принцеси, но дори и те не могат да имат всеки мъж... Свиквайте.

6

Изводът е,

преди 5 години

че някои са такива лигльовци, че си мислят, че всичко им е позволено. Такъв не може да ти бъде дори и обикновен приятел, защото е склонен да слага дори и дребните си кефове на първо място, без да му пука дали ще нарани някого. Не е човешко да обещаеш да бъдеш в събота срещу неделя с жена, с която имаш интимна връзка, а после да се довлечеш само за малко, с компания и с друго момиче, с което сте двойка поне за тази вечер.Такъв просто го зачеркваш като човек и забравяш, че го познаваш.

5

Анонимен

преди 5 години

Между истинската жена и истинския мъж,приятелство не може да има.Женската природата опорочава всеки опит за приятелство.Ако мъжът не и обрърне достатъчно внимание в момент когато жената изпитва истинска нужда от мъж,то той вече е всичко друго но не и мъж за нея и разривът настъпва мигновено.Същото се случва и след неудоволетвореност след близост.Причината е в моментната нагласа на жената.Ако един мъж не получи удоволетворение то той вече не счита жената за истинска жена а още по-малко за приятел

4

Продължение -

преди 5 години

Тя се стъписала, но ги почерпила нещо. Поседели половин час и нейният възлюбен казал е, обещах да ти се обадя, хайде, ние ще ставаме. И си тръгнали, без да я поканят да излезе с тях в съботната вечер. Когато разказваше това, аз си помислих, че е искал да й покаже, че не бива да се надява, но е избрал жесток и некрасив начин. Синковецът обаче продължи да й се обажда от време на време, дори да иска някои услуги и да подпитва защо тя е престанала да го търси. Добре че излезе умна и си намери друг.

3

Анонимен

преди 5 години

Може да си го запазите като приятел, ако е свестен човек. помня в какъв потрес изпадна хубавичка, интелигентна моя позната, влюбена в един красавец, който от време навреме и ходеше на гости, но все беше зает да се подготвя да кандидатства да го назначат в престижни фирми. И тя проявява разбиране - зает е с важни неща, затова не излизат никъде. И една съботна вечер, когато нейните родители са заминали за уикенда, тя го кани. Той пристига заедно със свой приятел и с две момичета /продължение/

2

Анонимен

преди 5 години

Ало мозъкът на тв Булсат кво правим с дистанционните а или Иванчо сее разпипал пак

1

Анонимен

преди 5 години

Ами няма смисъл да си губите времето с такъв. Може да си го запазите като приятел, ако е свестен човек и се държи с вас почтено, но за любов и брак си потърсете друг и то спешно! Защото загубата на време в името на несподелена любов може да има фатални последици, особено за жените. Неусетно ще ти мине времето и после *** гони Михаля и ще ти обръщат внимание само вдовци с деца и разведени неудачници.