11

Анонимен

преди 5 години

Като знам хитрите китайци знам какво са му върнали.Върнали са му златния нахуйник на Конан Варварина във вид на изгубена културна ценност.Да го изпробва върху ракетата на Ким

10

не може да бъде!

преди 5 години

Най-скъпият подарък за САЩ и по-специално за Тръмп са 300 млрд.USD,които американските компании са получили/изнесли като печалба от производството ,което имат в Китай!?Китайците дават,но са си научили добре урока от американците за вземането и даването -търговския дефицит на САЩ с Китай само за 2018 г. е 375млрд.USD!?

9

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да надмине по какъвто и да е показател подаръка, който направи нашият изключителен по тъпотия бивш президент Роско Плевнята, който направи на папата във Ватикана. Подаръкът тежеше два тона и го вкараха в кабинете на папата с влекач. Като го отхлупиха отвътре излязоха 1500 бели гълъба и под тях Десито с разпиляни ангелски руси коси, която прошепна на ухото на папата нещо, което и до ден днешен е неразгадано. След това роди Йоханчо. вероятно папата има пръст в това.

8

Анонимен

преди 5 години

До Един от ЮгБас държа че това не ти го е казал Мюлер , а си имаш свои си неназовани източници! Нали ?Що пара ще изкараш ако предадеш неопровержимите си доказателства на Мюлер и демократите! Действай!

7

Един от Юг

преди 5 години

За разлика от него подаръците за едно Жуже на двойни токчета се првеждат директно в швейцарски банки!

6

тиква

преди 5 години

а какво е подарил тръмп на китаеца? сигурно няколко месеца да не го главоболи за митата

5

Хм

преди 5 години

Любопитен закон са гласували в Конгреса на САЩ-забраняващ признаването на Крим.Явно не си вярват едни на други...

4

Анонимен

преди 5 години

Я го зарежете тоя!

3

бай ганю

преди 5 години

за западняците подаръци в стилът на изтока не са със толкова силна сантиментална стойност те по скоро ги приемат като обременяващ жест който не желаят и са склонни да се придържат само към протокола на дипломатически отношения вместо личностни или емоционални обвързваниябизнеса си е бизнес а приятелството си нещо съвсем различно

2

Анонимен

преди 5 години

Ха дано и малкият Ким му прати някой летящ "подарък"

1

Соломон Паси

преди 5 години

Ние като първи евроатлантици трябва да задминем комунистически Китай и да подарим на Белия дом черноморската си акватория. Опитай да надцакаш това, Дзинпин!