22

Готино

преди 5 години

Следва да си направи и ЕлизаБет365.. :)

21

11

преди 5 години

Бе туй *** не мой да оди из пътя, постове ша пуска.

20

Анонимен

преди 5 години

До 25А, и после кой ще ги храни?--чипираните био-роботи ше ги хранят ... ако не им изпуснат контрола и не започнат и тях да трепят...хубаво гледай "междузвезните войни", със мисъл го гледай ... там е казано всичко..сега ханку братовците са единни, но един ден, един ден ... няма да е така, когато сегашните "роби" бъдат овладени напълно ...

19

Анонимен

преди 5 години

До Ел Пендехос КабронИзчадие еврейско,има го на всичките им банкноти.--да бе, това е страшен ЕГОцентризъм - да тъ има върху парите, докато си жив ?!

18

Анонимен

преди 5 години

Почне ли да се лее кръв няма да има спирачка за изтреблението на всички осем милиарда а ще останат живи най-много десет хиляди избрани хора...А, и после кой ще ги храни?

17

ония

преди 5 години

Все тая дали чати бабата,важното е че си живее живота. А ти робе, марш у завода за парче наденица и патронче ракия!

16

ББ

преди 5 години

Хе, хе, аз съм по-добър от тая баба...

15

Тази дъртата

преди 5 години

не е пила потна вода, цял живот е живяла като търтей! Уж англичаните били умни, а хрантутят семейството й, каква е ползата от нея?

14

шматка

преди 5 години

Бабето трудно намира тоалетната а когато я намери е забравила защо я търси вие за интернет я нагласяте.Интернет има от двайсетина години.Чак сега ли го намери

13

Анонимен

преди 5 години

Кралици,каляски,бални рокли,замъци, перуки...Тея докато се осъзнаят кой век сме,мюсулманите ще вземат властта на острова.Егати заблудената нация

12

Анонимен

преди 5 години

Показват, че е жива за да не започнат сепаратиски процеси още преди Брекзит. Скрипал беше нещо, като умряла котка желаеща да влезе в тъмна стая, белким някой я включи в на Шрьодингер теориите.3 седмици останаха и стрес тестовете за задръствания по границата са изумителни. Само, че трябва да предвидят и охрана на 50 км около Кале, за да ме могат мамуне да се катерят по камионе, защото няма кой да ги стоварва с вили,

11

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ Е ТОЧНО ТОВА КОЕТО ПРЕДСТАВЛЯВА КРАЛИЦАТА ВЪВ МОМЕНТА!!! ЕДВАМ ДЪРЖАЩО СЕ НА КРАКАТА СИ УМИРАЩО ТУЛОВИЩЕ ! ТОВА САМО МАЛКО ПО-СИЛЕН ВЕТРЕЦ ДА СЕ ПОЯВИ И ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА НА ЗЕМЯТА!ДАДОХА СНИМКА С КРАЛИЦАТА ОТ ТАЗИ ГОДИНА ТЯ ВЕЧЕ Е ГРОБИЩЕН МАТЕРИАЛ!НИЩО ЧУДНО 100 ГОДИШНИЯ ФОСИЛ ПРИНЦ ФИЛИП ЗА Я НАДЖИВЕЕ !

10

Анонимен

преди 5 години

Монгомъри Бърнс :)

9

Chalgarin dudaev

преди 5 години

Kogato na Edna dama i spre menzisa vo vek i vekov.sledva da se omaji otnovo.izpalnena s lubov.

8

Анонимен

преди 5 години

Защо ни занимавате с тая бабка............дърта рептилка??Тя жива ли е още или вече пукна??

7

Анонимен

преди 5 години

Абе тая е забравила кога се е родила бе. То бива дълголетие ама нейното на нищо не прилича. Сина и ще даде фира тя ще остане. А й оня дъртия пергиш и той е още жив. Тези ако не са рептили за друго не се сещам. Цял век да лежиш на гръб и само да ядеш и селеш не им ли омръзна бе. А й тея дет ги хранят са с по 2 тона мозъци от ушите и задните части им изтича. Да не са в средновековието че хранят крале и кралици. Бах ви у племето Умно.

6

АнонимеН

преди 5 години

ГРОХНАЛОТО БАБЕ Е И С ДВАТА КРАКА В ГРОБА НО КРЕПЕНЕТО И Е ГОЛЯМО ЩОТО ПУКНЕ ЛИ БРИТАНИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ПО БЪРЗО И ОТ ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ЕС!

5

Анонимен

преди 5 години

След 20-годишно обучение бабушка стигна нивото на 5-годишната си внучка,а Путин направи същото след само 16-годишно обучение.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази снимка е от абитуриентския й бал!

3

Анонимен

преди 5 години

4 червени цветя, с черна сърцевина в тях (червено-черно беше знамета на хитлер), 4 бастиона на "червения щит" - британия, сащ, раССия и китай, т.е. вечните приятелчета във всички световни войнички.черната блуза обаче и черното наметало и изобщо целият черен десен на бабето - плашат! 4 -те Бастиона на червения щит, върху черен фон! Фашизма идва с идването на блокчейна!