37

vlady

преди 5 години

Порошенко се е доказал като достоен ученик и последовател на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и многократни делириуми. За постиженията си е удостоен с високото звание "Горький пропойца".

36

Стамат

преди 5 години

Украина е една много жалка история ;-(

35

Един

преди 5 години

Точно пък религията не ще му помогне на Порошенко. Западна Украйна са поляци, т.е. католици, Източна Украйна са руснаци, т.е. фенове на руската патриаршия. Няма полезен ход, при заиграване с религията, но пък той е гaлфон, така че го прави, въпреки това.

34

преди 5 години

Относно недоразумението Украйна първо такава държава преди 20 век не е имало това е една изкуствена сглобка от унгарски полски и руски територии.Второ фашиста Порошенко явно е станал и педофил или *** щото църквата с такива е пълна основно и тива явно е новара му политиоректна либерално-*** коалиция.Терто каква той какво има общо с църквата мисли римски цезар да става ли светски и духовен глава в едно, ех бате питието определя битието, а в случая питието е мартини с крек.

33

Анонимен

преди 5 години

украйна е държава измислена от ленинпоажете ми един украински князза цар да не говоримединствените известни управници са хетманитетова е полска титла и тя става популярна когато киевска рус е отвоювана от ордотаот полско литовското кралствомалките разлики в диалекта ги правели украинциче то ако беше така в германия има 6-7 държави дето са били със крале и с историязапчни със саксония , прусия , бавария и т.нама са немциукрите са толкова укри колкото македонците са мекедонци

32

Анонимен

преди 5 години

да

31

st

преди 5 години

Ако сте гледали поне един концерт на Квартал 95 ще видите как се прави политика, а не като нашия Слави Трифонов, вмеждупрочем и там има един който е като двойник на дългия.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Да избираш между Порошенко и Тимошенко е като да избираш между нерез и ***. Каквото и да избереш все прасе ще те управлява.Украйна стана крайно бедна "демократизирайки се" по западен образец.Важното е, че бонбоните и шоколадите "Рошен" се продават вече в целия ЕС и Порошенко стана от милионер - милиардер.Който, каквото сам си направи, даже и Путин не може да му стори.Прости хора излязоха украинците ...

29

Анонимен

преди 5 години

До Додо - Българин !!

28

Додо

преди 5 години

Факт-Порошенко е евреин!

27

Присмехулник

преди 5 години

порошенко е любимец на всички от херсон, все пак те са на власт в ек, еп и дойче веле..., само дето ние им плащаме сметките, на неолибералните сасоциал-зелени, ама и толкова ли да не е, като искаш да имаш за политик милиардер, неплатил и цент данъци..?

26

Присмехулник

преди 5 години

глюпости! евреинът порошенко, който е водевил на голдмън сакс не превръща нищо в предизборни лозунги...

25

Порошенко оле

преди 5 години

Ако той не стане пак президент, няма вече да се бия за Украйна", отсече Сергий,надигна шишето със спирт и го изпи докрай,след което припадна мъртво пиян...

24

до24

преди 5 години

щото би шута на украинеца Серго

23

Анонимен

преди 5 години

През 2015 г . Порошенко забранява на 388 политици и журналисти да влизат в Украйна . Една от тези особи е другарката Елена Йон4ева , защо ли .

22

гого

преди 5 години

западна украина Лвов е територия с население което са ни руснаци ни поляци демек нещо катп украинци, хох.ли. Останалата част говорят перфектно руски и сричат на украински. Да не говорим че нямат един превод на класиците в световната и руската литература...

21

Анонимен

преди 5 години

заблудена държава на крайностите, наивни и манипулируеми в резултат на беднотията....

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУкрайна е част от Русия още от около 8 век,Киев е била първата православна руска столица,те никога не са били нещо различно,а са руснаци по произход,"украинците" са новоизмислена нация,а де факто са руснаци по кръвна линия.

19

Анонимен

преди 5 години

До VНа моя позната съпруга и е англичанин и работеше с поляци и поляците също го тормозиха! Преди не бяха такива хора поляците,нещо им стана.

18

Анонимен

преди 5 години

"Украйна прекара повече от 300 години под духовната опека на Русия."А под опеката на САЩ и евроатлантическите ценности и 5 години не можа да изкара.